Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/55632/redmond-ismaniuju-namu-irenginiai-baltijos-salyse/spausdinti/

REDMOND išmaniųjų namų įrenginiai Baltijos šalyse

Publikuota: 2016-07-22 10:57
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

REDMOND išmaniųjų namų įrenginiai Baltijos šalyseŽinomas aukštos klasės buitinės technikos prekės ženklas REDMOND jau du metus ruošia išmaniųjų įrenginių liniją „REDMOND Smart Home“, skirtą sukurti kiekvienuose namuose maksimalų komfortą ir saugumą bei optimizuoti išlaidas energijai tuo pačiu suteikiant laisvą laiką mėgstamai veiklai.

„Sky“ serijos įrenginiai išmaniesiems namams: virtuvės technika „Sky Kitchen“, technika namams „Sky Home“, įrenginiai sveikatai „Sky Fitness&Health“ bei saugumo davikliai „Sky Guard“. Šią išmaniųjų aparatų modelių liniją sudaro daugiafunkciai puodai, virduliai, oro valytuvai, įvairūs įrenginiai namams, judesio davikliai ir daug kitų dalykų.

Visa „REDMOND Smart Home“ linijos technika yra valdoma išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu per nemokamą mobiliąją programėlę „Ready for Sky“. Jei norite kontroliuoti techniką iš bet kurios vietos pasaulyje, jums reikalingas namų valdymo modulis, kuriuo gali būti papildomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris su „Android“ sistema bei mobiliąja programėle „R4S Gateway“.

Duomenų perdavimas iš programėles į įrenginius vyksta šifravimo būdu per „Bluetooth“ protokolą, dėl to neįmanoma įsilaužti į naudotojo paskyrą ir naudotis technika be savininko žinios.

Visai išmaniajai REDMOND technikai yra naudojama tik viena „Ready for Sky“ programėlė. Perkant naujus išmaniuosius įrenginius nebereikės įkelti atskiros programėlės kiekvienam aparatui, teks tik sinchronizuoti naują išmaniąją technika su viena programėle.

Keliaudamas namo arba ilgos kelionės metu naudotojas gali patikrinti išmaniųjų įrenginių veikimo būseną bei prireikus juos išjungti. Be to išmanaus telefono pagalba galima pasirinkti veikimo nustatymus ir funkcionavimo režimą, o kai kuriems įrenginiams galima net užblokuoti rankinį įjungimą, kas yra ypatingai svarbu šeimoms su mažais vaikais ir senyvo amžiaus giminaičiais.

Naudodamas išmaniąją REDMOND techniką kiekvienas gali sukurti savo Išmaniuosius namus. Valdymo technologija per vieną programėlę padeda naudotojui rinktis būtent jam reikalingus įrenginius ir daviklius.

Išmanusis virdulys „SkyKettle M170S-E“ bei išmaniosios svarstyklės „SkyScales 741S-E“ – pirmieji įrenginiai iš „Smart Home“ išmaniosios technikos serijos jau parduodami Baltijos šalyse.

Naudodami išmaniąsias svarstykles „SkyScales“ galite be jokių vargų susikurti specialųjį meniu dietos metu arba laikytis reikiamo maitinimo tipo. Tik reikia sinchronizuoti išmaniąsias svarstykles su „Ready for Sky“ programėle. Tuomet sveriant produktus išmanaus telefono ekrane bus rodomas jų svoris 1 g tikslumu bei kaloringumas ir baltymų, riebalų ir angliavandenių balansas. Be to išmaniosios svarstyklės galės pateikti informaciją apie porcijų maistinę vertė. Tam reikia įvesti visų ingredientų kiekį į specialiąją skaičiuoklę.

REDMOND išmaniųjų namų įrenginiai Baltijos šalyse

Išmanusis virdulys taupo laiką automatizuodamas smulkius buitinius veiksmus: M170S-E galima įjungti iš bet kokio atstumo naudojant savo išmanųjį telefoną. Įrenginio skydelyje bei per programėlę galima pasirinkti vieną iš 5 temperatūros režimų vandens virinimui. Jų pagalba yra lengva užvirinti originalų arbatos tipą bei paruošti vaikui mišinį pagal specialias pediatro rekomendacijas. Be to naudodami savo išmanųjį telefoną galėsite įjungti kaitinimo arba vandens temperatūros iki 12 val. palaikymo funkcijas.

„REDMOND Smart Home“ technikos serija yra nuolat papildoma naujais įrenginiais bei modeliais: greitu metu Baltijos šalių rinkoje atsiras ir kiti inovatyvūs sprendimai. Kontroliuoti savo maitinimą, apsaugoti namus bei taupyti išlaidas bus dar lengviau!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!