Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/55337/kickstarter-pristatomi-drabuziai-kurie-gali-telefona-ikrauti-belaidziu-budu/spausdinti/

„Kickstarter“ pristatomi drabužiai, kurie gali telefoną įkrauti belaidžiu būdu

Publikuota: 2016-06-29 18:01
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Praėjus metams po sėkmingos „Kickstarter“ kampanijos, kurios metu startuolio „Baubax“ švarkas surinko daugiau nei 9,2 mln. dolerių, bendrovė platformoje pristatė naują projektą – drabužius, kurie telefoną įkraus belaidžiu būdu, skelbia CNN.

Projektas pradėtas antradienį, o pirminė prašoma suma siekia 100 tūkst. dolerių. „Baubax“ švarkelius, džinsus ir marškinėlius pavers belaidžio ryšio stotelėmis. Drabužiai, kuriuos bus galima skalbti skalbyklėse, padengti vario vielutėmis, o kišenėje įdėtas belaidžio įkrovimo dėklas. Telefonas įkraunamas įdėjus jį į „BauBax“ „iPhone“ dėklą, kuris įkrovimo metu turi būti kišenėje. Energijos šaltinis yra išorinė baterija (batery bank), kuri telpa į piniginę.

„Kickstarter“ pristatomi drabužiai, kurie gali telefoną įkrauti belaidžiu būdu

Bendrovė sako, kad išorinės baterijos talpos užteks pilnam telefono įkrovimui, o išorinę bateriją galima įkrauti per 2–4 valandas su specialiu „BauBax“ įkrovimo padėklu. Iš viso bendrovė pristatys 27 produktus, įskaitant švarkelius, megztinius ir apyrankes, kurios gali įkrauti telefonus belaidžiu būdu. Drabužių kaina svyruoja 140–170 dolerių.

Visi kiti įkrovimui reikalingi įtaisai – išorinis baterijos bankas, įkrovimo dėkliukas, „iPhone“ dėklas, apyrankė ir piniginė, parduodami atskirai. Bendrovė žada įrenginius rinkai pristatyti kitų metų sausio mėnesį. Skelbiama, kad drabužių saugos sumetimais negalės naudoti žmonėms su širdies stimuliatoriais.

Pirmoji Hiralo Sanghavi „Kickstarter“ idėja buvo kelioninis švarkelis, kuris turėjo daugybę funkcijų – jis galėjo prisipūsti, prie jo buvo galima prisegti pagalvę arba laikyti sodos skardinę ir t. t. Tai buvo ketvirtas visų laikų labiausiai finansuotas „Kickstarter“ projektas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!