Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/5381/amino-aminet130-su-encryptonite-one-system/spausdinti/

„Amino AmiNET130“ su „Encryptonite One System“

Publikuota: 2006-09-09 11:44
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: SecureMedia

Bendrovė „SecureMedia“ – turinio apsaugos programinės įrangos, skirtos saugiai IP tinklais perduoti vaizdui ir multimedijai, technologijų lyderė, ir bendrovė „Amino“ – pirmaujanti IPTV platformos tiekėja, vakar pranešė, kad bendrovė „SecureMedia“ savo plačiu mastu naudojamą sistemą „Encryptonite ONE System“ visiškai integravo į bendrovės „Amino AmiNET130“ AVC HD priedėlį, skirtą namų pramogoms.

Kompaktiškas, elegantiškas įrenginys „AmiNET130“ veikia su SD ir HD, MPEG-2 ir H.264 (MPEG4/AVC) vaizdo srautais. Jis sukonstruotas pagal apdovanojimų nusipelniusį ankstesnių kartų „AmiNET“ įrenginių dizainą. Įrenginys „AmiNET130“ paslaugų teikėjams tarnauja kaip rentabili priemonė tiesioginei skaitmeninei HDTV televizijai transliuoti teikiant transliavimo daugeliu adresų, vaizdo transliacijos pareikalavus ir IPTV transliavimo keliuose kambariuose paslaugas. Be to, įrenginys „AmiNET130“ veikia su „Dolby Surround Sound (5.1)“. Jis veikia ir su suderintuvais, kad naudojant jau esamą infrastruktūrą būtų galima įrenginį prijungti prie namų tinklo.

„Nesistebime, kad „SecureMedia“ – bendrovė, inicijuojanti turinio saugos naujoves – savo sistemą „Encryptonite ONE System“ jau integravo į mūsų kitos kartos IPTV platformas“, – sakė bendrovės „Amino Communications“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Roy Kirsopp. "Būdami kartu paspartinsime pirmojo saugaus HD H.264 komercinį pristatymą."

Bendrovės „SecureMedia“ sistema „Encryptonite ONE System“ – tai atviros platformos CA/DRM programinė įranga, sudarydama sąlygas telekomunikacijų ir moduliuotų signalų operatoriams įsigyti įdomiausių transliuojamų kanalų ir VOD (vaizdo pagal pareikalavimą) programų platinimo teises, užtikrina aukščiausią skaitmeninio turinio saugos lygį. Sistema „Encryptonite ONE System“ esamuose ir būsimuose medijos įrenginiuose leis naudoti saugų, visur esantį turinį „Entertainment Everywhere!“ ir tuo pačiu metu IPTV paslaugų teikėjams užtikrins mažiausius eksploatavimo kaštus. Unikali sistemos konstrukcija reikalauja minimalaus juostos pločio padidinimo. Ją sudaro itin lengvas klientas su našiu procesoriumi – šį klientą galima įrengti beveik bet kokiame plataus vartojimo medijos prietaise. Sistemoje „Encryptonite ONE System“ tiek transliuojamam, tiek VOD (vaizdo pagal pareikalavimą) turiniui naudojama patentuota bendrojo užšifravimo schema, todėl ši sistema – tai vienintelis šiuo metu egzistuojantis sprendimas, leidžiantis nepertraukiamai ir veiksmingai apsaugoti turinį naudojant asmeninių vaizdo grotuvų ir tinklo asmeninių vaizdo grotuvų priemones, TV priedėlius, asmeninius vaizdo grotuvus, kompiuterius, portatyvius grotuvus ir mobiliuosius telefonus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!