Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/53384/fitbit-pristate-stilinga-ismaniaja-apyranke/spausdinti/

„Fitbit“ pristatė stilingą išmaniąją apyrankę

Publikuota: 2016-02-06 07:58
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

„Fitbit“ pristatė stilingą išmaniąją apyrankę„CES 2016“ renginio metu pristatytas išmanusis laikrodis „Fitbit Blaze“ buvo ne visai tai, ko buvo tikėtasi iš gamintojo. Ekspertai suabejojo, ar kompanijai buvo verta įžengti į naują sau segmentą, kadangi ir įrenginio dizainas toli gražu patiko ne visiems. Bet štai naujoji išmanioji apyrankė „Fitbit Alta“ – visiškai kitas reikalas. Išmanioji apyrankė atrodo kaip madingas aksesuaras. Be to be klasikinių elastingų įvairiaspalvių dirželių naudotojai galės užsakyti odinius dirželius ir metalines apyrankes.

„Fitbit Alta“ išmanioji apyrankė moka skaičiuoti žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ir aktyvumo laiką. Kaip ir ankstesni kompanijos aktyvumo asistentai, ši išmanioji apyrankė pajėgi automatiškai nustatyti aktyvumo rūšį. Įrenginys turi miego sekimo ir „išmanaus“ žadintuvo funkcijas. „Fitbit Alta“ išmanioji apyrankė praneša savininkui apie įeinančius skambučius, naujus pranešimus ir kalendoriuje pažymėtus įvykius. Pranešimai atvaizduojami integruotame OLED ekrane, jame taip pat gali būti rodomas aktualus naudotojo pažangos procesas.

Išmanioji apyrankė turi nerūdijančio plieno korpusą ir apsaugą nuo purslų. „Fitbit Alta“ baterijos veikimo laikas siekia vidutiniškas 5 dienas. Gamintojo teigimu, naujasis įrenginys suderinamas su „Android“, „iOS“ ir „Windows Phone“ įrenginiais.

JAV „Fitbit Alta“ išmanioji apyrankė pasirodys jau kovo mėnesį ir bus siūloma už rekomenduojamą 130 dolerių kainą. Žadama, kad kitose šalyse įrenginiu bus pradėta prekiauti nuo balandžio. Įprasti juodos, mėlynos, violetinės ir šviesiai smaragdinės spalvos siūlomi po 30 dolerių, odinis kainuos 60 dolerių, o už nerūdijančio plieno apyrankę jau reikėtų atiduoti 100 dolerių.

Varlė.lt mobiliųjų įrenginių specialistai mano, kad dėvimų išmaniųjų įrenginių populiarumas dar augs, tad panašu, kad šiais metais sulauksime tikrai dar ne vieną įdomų, funkcionalų ir tuo pačiu patrauklaus dizaino išmanaus laikrodžio ar apyrankės pasiūlymą, o aktyvumo asistentai bus pajėgūs stebėti kone viską.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!