Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/51128/dyzeliniai-bmw-riaumos-garsiau/spausdinti/

Dyzeliniai BMW riaumos garsiau

Publikuota: 2015-09-01 11:03
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Automobilių gamintojas iš Bavarijos nusprendė savo dyzeliniams modeliams suteikti daugiau sportiškumo ir siūlo užsisakyti specialią išmetimo „M Performance Active Sound“ sistemą, kurios garsas papildomai sustiprintas atskira garso įranga ir papildomu kanalu.

Dyzeliniai BMW riaumos garsiau

Deja, bet šiuolaikiniams automobiliams turint vis mažesnio darbinio tūrio variklius neišvengiamai mažėja ir šiurpulį keliantis šešių ar aštuonių cilindrų variklių garsas.

Todėl BMW pradėjo siūlyti „M Performance“ išmetimo sistemą, kuri itin populiarių bavariškų dyzelinių automobilių variklių garsą padarytu gerokai sportiškesniu.

Vokiečių inžinieriai sukūrė specialų modulį išmetimo sistemoje, kuris imituoja benzininių variklių riaumojimą. Aprašyme teigiama, kad buvo sumontuotas specialus garsiakalbis su išvedimu, kuris iš išorės nėra pastebimas, bet iš esmės pakeičia automobilio išmetimo sistemos garsą. Kadangi šis garsas yra sustiprintas elektronika, jį vairuotojas gali pasirinkti paspaudęs „Sport“ ir „Sport+“ režimų mygtukus. Sistema bus siūloma dyzeliniams 2, 3 ir 4 serijos BMW modeliams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!