Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/51123/pristatytas-ismanus-ir-prabangus-laikrodis-lg-watchurbaneluxe/spausdinti/

Pristatytas išmanus ir prabangus laikrodis „LG WatchUrbaneLuxe“

Publikuota: 2015-08-31 16:46
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) kartu su JAV juvelyrikos kompanija „ReedsJewelers“ pristato išmaniuosius laikrodžius „LG WatchUrbaneLuxe“. Ribotu tiražu išleisti laikrodžiai bus puošti 23 karatų auksu, turės krokodilo odos apyrankę.

Pristatytas išmanus ir prabangus laikrodis „LG WatchUrbaneLuxe“

Laikrodžiui prabangos ir elegantiškos išvaizdos suteiks ir sąsaga, kurios modelį dar 1910 m. sukūrė pasaulyje garsus laikrodžių gamintojas Louis Cartier.Krokodilo odos laikrodžio dirželis kurtas trisdešimties profesionalių odos apdirbimo meistrų. 23 karatų auksas, panaudotas laikrodžio korpusui yra stipresnis ir tvirtesnis, nei 24 karatų naudojamas juvelyrikoje ir 18 karatų, iki šiol naudoto prabangiose laikrodžiuose.

„LG MobileCommunications Company“ atstovo ChrisYie teigimu, laikrodis visų pirma yra aksesuaras, o tik tada išmanus įrenginys. Norėdama paskatinti išmaniųjų laikrodžių populiarumą, kompanija sukūrė „LG WatchUrbaneLuxe“, kad būtų suteikiamas pasirinkimas tiems, kas vertina prabangius aksesuarus.

Pasaulinėje prekyboje „LG WatchUrbaneLuxe“ pasirodys spalio pabaigoje. Jų kaina sieks 1200 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!