Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/51104/sukurtas-irenginys-paverciantis-dvirati-ismaniu/spausdinti/

Sukurtas įrenginys, paverčiantis dviratį išmaniu

Publikuota: 2015-08-29 14:28
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Kol daugelis kūrėjų pastaruoju metu puolė kurti pačias įmantriausias transporto priemones, paremtas išmaniosiomis technologijomis, tuo metu dviratis liko nuošalyje. Tiesa, iki šiol.

Sukurtas naujasis „SmartHalo“ specialus įrenginys prisitvirtina prie normalaus dviračio vairo bei yra sinchronizuojamas kartu su išmaniuoju telefonu.

Tokiu būdu „SmartHalo“ pradeda veikti kaip vizualus navigacijos vadovas, pateikiantis informaciją „posūkis po posūkio“.

Sukurtas įrenginys, paverčiantis dviratį išmaniu

Taip, yra daug būdų, kaip galima išnaudoti savo išmanųjį telefoną naviguojant su savo dviračiu kelionės metu, tačiau visa tai dažniausiai priverčia dviratininką nuolatos žvilgčioti į patį telefoną ar išmanųjį laikrodį.

Tuo metu „SmartHalo“ yra itin paprastas indikatorius, kuris savo žalia šviesele nukreipia jus tinkama linkme. O išmanusis įrenginys kelionės metu gali saugiai būti padėtas į kišenę ar krepšį.

Sukurtas įrenginys, paverčiantis dviratį išmaniu

Tam tereikia įsigyti „SmartHalo“ įrenginį bei parsisiųsti išmaniąją programėlę. Šiuo metu „Kickstarter“ startuolių platformoje galima užsisakyti šį įrenginį už 99 JAV dolerius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!