Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/50701/samsung-pristate-pirmaji-pasaulyje-monitoriu-su-belaidzio-ikrovimo-funkcija/spausdinti/

„Samsung“ pristatė pirmąjį pasaulyje monitorių su belaidžio įkrovimo funkcija

Publikuota: 2015-07-28 08:17
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Belaidis įkrovimas pradeda vis aktyviau įsitvirtinti mūsų kasdieniame gyvenime. Jei iš pradžių jis buvo tik specialiuose stovuose, tai dabar galima įsigyti baldų ir automobilių, kurie turi belaidžio įkrovimo siųstuvus.

Šiandien „Samsung“ pristatė pirmąjį pasaulyje monitorių su įmontuotu bevielio įkrovimo moduliu. SE370 serijos monitorių stove įmontuota kontaktinė plokštelė, kuri palaiko indukcinės energijos perdavimo Qi standartą.

„Samsung“ pristatė pirmąjį pasaulyje monitorių su belaidžio įkrovimo funkcija

Monitorių „S24E370DL“ ir „S27E370DS“ dėka mobiliojo prietaiso įkrovimas nebebus košmaras su plačiai išmėtytais kabeliais ir maitinimo adapteriais – sakoma „Samsung“ pareiškime. Viskas, ką jums reikia padaryti – tai padėti savo išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį ant paviršiais ir jis pradės krautis automatiškai. Tai pasiekiama per Qi standartą palaikantį integruotą įkrovos įrenginį, kuris leidžia įkrauti ne tik „Samsung“ įrenginius, bet ir daugelį kitų, su šiuo standartu suderinamų prietaisų.

Techninės monitorių „S24E370DL“ ir „S27E370DS“ specifikacijos suteikia 178 laipsnių žiūrėjimo kampus, 300 cd/m2 matricos ryškumą ir 1920 × 1080 pikselių rezoliuciją. Tiksli išleidimo data ir mažmeninės kainos dar nepaskelbtos, bet prietaisus bus galima pamatyti Berlyne „IFA 2015“ parodoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!