Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/50624/canon-pristato-pixma-mg3650-spausdintuva-veikliems-namams/spausdinti/

„Canon“ pristato PIXMA MG3650 – spausdintuvą veikliems namams

Publikuota: 2015-07-21 12:10
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Canon“ pristato PIXMA MG3650 – spausdintuvą veikliems namams„Canon“ pristato namų vartotojams skirtą daugiafunkcį rašalinį spausdintuvą – PIXMA MG3650. Naujasis spausdintuvas, pakeisiantis savo pirmtaką PIXMA MG3550, sukurtas taip, kad juo būtų paprasta atlikti įvairius belaidžio skenavimo, kopijavimo ir spausdinimo darbus.

PIXMA MG3650 suderintas sklandžiai veikti tiek su kompiuteriu, tiek, pasinaudojus specialias programėles ar debesų kompiuterijos paslaugas, su išmaniuoju telefonu bei pranšetiniu kompiuteriu.

Naudojant naują „Canon PRINT“ programėlę, spausdintuvu PIXMA MG3650 galima spausdinti nuotraukas tiesiai iš „Instagram“, pasiekti „Slideshare“, siųsti nuskaitytus dokumentus ir nuotraukas į „Microsoft OneNote“. Šis spausdintuvas taip pat leidžia spausdinti tiesiai iš įvairių populiarių socialinių tinklų ir debesų kompiuterijos pagrindu veikiančių paslaugų, įskaitant „Facebook“, „Flickr“, „Evernote“, „Google Drive“, „Dropbox“ ir „OneDrive“.

Belaidžio ryšio dėka skenuotus dokumentus galima pridėti prie el. laiško ir siųsti juos tiesiai iš spausdintuvo. Jame įdiegta funkcija „WLAN PictBridge“ leidžia spausdinti nuotraukas tiesiai iš tam pritaikytų fotoaparatų.

PIXMA MG3650 užtikrina sklandų spausdinimą iš įvairių išmaniųjų įrenginių, populiarių debesijos paslaugų ir kitų vietų. Naudojantis nauja programėle „Canon PRINT“ galima greitai ir lengvai spausdinti iš prijungtų prietaisų, nesijungiant prie kompiuterio ar interneto. Šis spausdintuvas taip pat suderinamas su „Google Cloud Print“ ir „Apple AirPrint“.

PIXMA MG3650 naudojama „Canon ChromaLife100“ technologija užtikrins nuotraukų kokybę, o „Canon“ popierius – jų patvarumą ir ilgaamžiškumą. „Canon“ paslauga CREATIVE PARK PREMIUM suteikia prieigą prie gausaus šeimoms ir profesionalus pritaikytos kokybės turinio. Nemokamai galima išsispausdinti šablonų, iškarpų albumams, kalendoriams, rankdarbiams ir kt.

„Canon“ programinė įranga „My Image Garden“ padeda naudotojams tvarkyti ir spausdinti nuotraukas naudojant įvairius šablonus ir vaizdų rūšiavimo, kaip automatinio maketavimo ir veidų atpažinimo, technologijas.

PIXMA MG3650 pagrindinės funkcijos:

  • Programėlė „Canon PRINT Inkjet/ SELPHY“ leidžia prisijungti ir spausdinti iš išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio.
  • Atpažįsta „Apple AirPrint“ ir „Google Cloud Print“ technologijas.
  • Kompaktiškas daugiafunkcis įrenginys, skirtas spausdinti, kopijuoti ir skenuoti.
  • Leidžia spausdinti dvipusius dokumentus.
  • Galimybė taupyti rašalą, naudojant XL dydžio rašalo kasetes.
  • „WLAN PictBridge“ leidžia spausdinti nuotraukas tiesiai iš tam pritaikytų fotoaparatų.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!