Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/49889/canon-atnaujino-ziuronu-asortimenta-modeliais-12x36-is-iii-ir-10x30-is-ii/spausdinti/

„Canon“ atnaujino žiūronų asortimentą modeliais 12x36 IS III ir 10x30 IS II

Publikuota: 2015-05-20 13:45
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Canon“ papildo žiūronų asortimentą dviem modeliais – 12x36 IS III ir 10x30 IS II. Šie galingi žiūronai artina atitinkamai 12 ir 10 kartų.

Dėl „Canon“ prizminės optikos „Porro II“ ir „Super Spectra“ dangos derinio tolimi objektai per žiūronus matomi itin ryškiai. Į juos įtaisyti lauko lyginimo lęšiai, kurie užtikrina vaizdo ryškumą ties kraštais, taip pat puikią raišką ir itin mažą regos lauko iškraipymą. „Super Spectra“ danga, kuria dengiami ir „Canon“ EF objektyvai, puikiai atkuria spalvas, slopina atspindžius bei vaizdo dvejinimosi efektą.

10x30 IS II modelio 30 mm skersmens priekinis lęšis didina 10 kartų, o 12x36 IS III modelio 36 mm skersmens priekinis lęšis leidžia vaizdą priartinti net 12 kartų.

„Canon“ žiūronai turi įjungiamą optinį vaizdo stabilizatorių, neleidžiantį drebėti vaizdui. Pakreipiamosios prizmės sumažina drebančių rankų efektą bei stabilizuoja vaizdą, todėl ne taip nuvargsta akys. Vaizdo stabilizatorių galima aktyvinti paspaudus specialų mygtuką.

„Canon“ atnaujino žiūronų asortimentą modeliais 12x36 IS III ir 10x30 IS II

Šie šiurkštaus paviršiaus žiūronai yra lengvi, ergonomiški bei kompaktiški. 12x36 IS III ir 10x30 IS II sveria atitinkamai vos 660 g ir 600 g. Guminis vaizdo ieškiklis yra minkštas ir patogus akims bei lengvai reguliuojamas. Per žiūronus galima žiūrėti ir su akiniais – regos laukas nebus iškreiptas. Abiejų modelių korpusas dengtas antirefleksine danga, todėl žiūronai sunkiai pastebimi. Tai ypač aktualu stebint laukinį gyvenimą. Abu modeliai veikia su AA elementais, kurių užtenka maždaug devynioms valandoms. Tai kur kas ilgiau, lyginant su šių žiūronų pirmtakais.

12x36 IS III ir 10x30 IS II, pagaminti remiantis „Canon“ optinės įrangos gamybos patirtimi, pakeis modelius 12x36 IS II ir 10x30 IS. Šiuo metu žiūronų asortimentą sudaro šeši modeliai, skirti labai įvairiai veiklai ir leidžiantys vaizdą priartinti nuo 8 iki 18 kartų. Kai kurie iš šių modelių buvo sukurti taip, kad atlaikytų atšiaurias oro sąlygas ir tiktų naudoti vandenyje. Visi jie turi „Canon“ vaizdo stabilizavimo technologiją, „Super Spectra“ lęšių dangą ir lauko lyginimo lęšius, užtikrinančius patogų objektų stebėjimą ir puikią vaizdo kokybę.

12x36 IS III pagrindinės funkcijos:

  • Galingi nešiojamieji 12 kartų artinantys žiūrovai.
  • Galingas optinio vaizdo stabilizatorius, užtikrinantis visiškai stabilų vaizdą.
  • Itin tiksli „Canon“ optika, užtikrinanti didelę raišką ir tikslų spalvų perteikimą.
  • Harmoningas dizainas ir paviršius iš gumos, užtikrinantis patvarumą ir patogumą.
  • Puikiai tinka stebėti paukščiams, sporto rungtynėms, kelionėse.

12x30 IS II pagrindinės funkcijos:

  • Kad ir kur būtumėte, tolimų objektų vaizdą galite priartinti 10 kartų.
  • Galingas optinio vaizdo stabilizatorius, užtikrinantis visiškai stabilų vaizdą.
  • Itin tiksli „Canon“ optika, užtikrinanti didelę raišką ir tikslų spalvų perteikimą.
  • Harmoningas dizainas ir paviršius iš gumos, užtikrinantis patvarumą ir patogumą.
  • Puikiai tinka stebėti paukščiams, sporto rungtynėms, naudoti keliaujant.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!