Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/49848/naujosios-dell-sonicwall-tz-serijos-utm-ugniasienes-mazoms-ir-vidutinio-dydzio-imonems/spausdinti/

Naujosios „Dell SonicWALL TZ“ serijos UTM ugniasienės mažoms ir vidutinio dydžio įmonėms

Publikuota: 2015-05-18 11:02
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Dell“ skelbia apie naujų „SonicWALL TZ“ serijos ugniasienių išleidimą. Jose yra stipriai padidinta sparta, įdiegta galimybė analizuoti užšifruotą SSL srautą, taip pat – integruotas belaidis valdiklis. Šis naujas sprendimas suteikia korporatyvinės klasės apsaugą už kainą, tinkama mažoms bei vidutinio dydžio įmonėms.

„SSL technologija, kuri buvo sukurta apsaugoti mūsų informaciją, dabar yra plačiai naudojama įsilaužti į tinklus. Užšifravimas turėtų būti puiki priemonė, tačiau kai ja naudojasi ne tie žmonės, tai tampa ginklu prieš mus. Naujosios TZ serijos ugniasienės mažoms ir vidutinės organizacijoms suteikia tokį pat funkcionalumą kaip kad anksčiau buvo prieinama tik didelėms korporacijoms bei suteikia tokią apsaugą nedidinat IT biudžetui skirtų išlaidui“, – sako Patrick Sweeney, „Dell Network Security“ vykdomasis direktorius.

Dėl šiais laikais stipriai padidėjusių SSL informacijos srautų, klientai susiduria su didžiuliu tinklo apkrovimu, tad jiems svarbu naudoti įrenginius, kurie sugeba apdoroti tą srautą. Naujoji „SonicWALL TZ“ serija yra sukurta pagal moderniausią, turinčią kelių branduolių apsaugos procesorių, „Unified Threat Management“ (UTM) ugniasienę rinkoje, kurios įsibrovimų prevencijos sparta siekia 1,1 Gbps.

„Lietuvoje mažų ir vidutinių dydžio veikiančių ūkio subjektų turime beveik 19 tūkst., kurie gali lengvai pritaikyti saugumo sprendimus naudojant naujus „SonicWALL TZ“ produktus, Lietuvoje prieinamus nuo 2014 metų. Baltijos šalyse iš klientų pusės pastebime didelį tokių siūlomų saugumo sprendimų susidomėjimą“, – sako „Dell“ verslo įmonių vadovas Baltijos šalims Vladimiras Silkovas.

2015 metų „Dell“ metinė apsaugos rizikos atskaita (Dell Security Annual Threat Report) parodė, jog net 60 proc. interneto prisijungimų buvo užšifruoti naudojant SSL. Neramu, jog augant teisėtam SSL srautui, kibernetiniai nusikaltėliai taip pat pradėjo slėpti savo atakas nuo tinklo apsaugos produktų per SSL srautą. Siekiant kovoti su šia tendencija, naujoji „SonicWALL TZ“ serija sugeba ir yra labai galinga tikrinti SSL prisijungimus nuo naujausių grėsmių ir suteikti dar aukštesnės kokybės apsaugą „Dell“ klientams.

Atsižvelgiant į sparčiai didėjantį belaidžių prietaisų kiekį, naujoje TZ serijoje integruotas ir saugus belaidis valdiklis palaiko spartų 802.11ac belaidžio standartą. Kartu su neseniai pristatytu 802.11ac palaikančiu „Dell SonicPoint“, naujoji TZ serija suteikia tobulą belaidžio interneto apsaugos sprendimą tiek smulkiam verslui, tiek didelėms korporacijoms. „Per paskutinius penkerius metus „Dell SonicWALL TZ“ ugniasienė padėjo mums apsaugoti mūsų 18 prekybos vietų neribojant mūsų darbuotojų nuo priėjimo prie programų ir video, kurie kelia produktyvumą ir klientų įsipareigojimą mūsų parduotuvėse. Ypatingai, TZ sujungtos grėsmių valdymo galimybės padeda mums stiprinti saugumą visame mūsų prekybos tinkle tuo pat metu visiškai tenkinant PCI DSS reikalavimus. Tai mums leidžia pasiūlyti papildomą apsaugos lygį mūsų klientams, darbuotojams ir organizacijai“, – savo patirtimi dalijasi Brett Hanlon, „La Jolla Group IT“ infrastruktūros direktorius.

TZ naudoja „Dell SonicWALL Global Management System“ (GMS) tūkstančiams išplatintų TZ ugniasienių valdyti, leisdama lengvai kontroliuoti savo „Next-Generation Firewall“ (NGFW) funkcijas, įskaitant programų valdymą, atnaujinimą ir vizualizaciją, išsamias ataskaitas ir pasaulinės klasės IPS.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!