Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/49095/gaminkite-sveikai-su-nauju-panasonic-daugiafunkciu-puodu/spausdinti/

Gaminkite sveikai su nauju „Panasonic“ daugiafunkciu puodu

Publikuota: 2015-03-20 20:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Gaminkite sveikai su nauju „Panasonic“ daugiafunkciu puodu Kas iš mūsų nenorėtų sveikai maitintis ir ištisų dienų virtuvėje? Su naujuoju daugiafunkciu puodu SR-TMX530 ši dilema greitai nustos kankinti sveikos gyvensenos šalininkus. „Panasonic“ siūlomame daugiafunkciame puode yra 20 programų, – jis greitai pakeis visą virtuvinių įrenginių arsenalą.

Daugiafunkcis puodas SR-TMX530 skirtas asmenims, kurie rūpinasi sveika mityba, taip pat vegetarams, kurie šiandien švenčia Tarptautinę dieną be mėsos. Tie asmenys tikriausiai įvertins SR-TMX530 siūlomą gaminimo būdą, kuris išsaugo vitaminus ir patiekalų maistingumą, daržovėse išlieka ctadecenedioic rūgštis ir vitaminas C.

Naudodami SR-TMX530 modelį sutaupysite ir maisto paruošimo laiką. Užtenka įdėti į puodą ingredientus, uždengti, pasirinkti programą, o jis pats padarys visą darbą už jus. Galite virti, kepti, troškinti, apkepti ir gaminti garuose. Ir viskas vyksta minimaliai dalyvaujant procese „virtuvės šefui“.

Galima rankiniu būdu nustatyti gaminimo laiką, startą nukelti net 24 valandoms. Puodas išlaiko paruoštą patiekalą šiltą net 12 valandų arba gali jį pašildyti. Virtuvinis pagalbininkas ne tik paįvairins kasdienį meniu, bet taip pat puikiai atrodys virtuvėje, nes yra kompaktiškas ir ergonomiškas. Jo dideliame ir skaidriame ekrane galima patogiai pasirinkti režimus, nustatyti laiką ir kontroliuoti valgio paruošimo procesą. Įrenginį taip pat labai paprasta valyti – sutvirtintas dugnas ir neprisvylantis paviršius neleidžia maistui pridegti, įrenginio dubenį užteks nuvalyti drėgna kempinėle ir nuskalauti vandeniu. Galima taip pat pasinaudoti programa „Valymas“, ji pašalins kvapą ir nešvarumus po labai aromatingų ir sudėtingų patiekalų gaminimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!