Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/48328/aktyviai-naudojant-apple-watch-baterija-atlaikys-vos-3-4-valandas/spausdinti/

Aktyviai naudojant „Apple Watch“, baterija atlaikys vos 3–4 valandas

Publikuota: 2015-01-26 19:19
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

„Apple Watch“ pristatymo metu kompanijos vadovas Timas Cookas pranešė, kad išmanųjį laikrodį teks įkrauti kiekvieną dieną. Tiesa, tuomet dar buvo vilties, kad kompanija iki oficialios prekybos pradžios ras galimybių pailginti baterijos darbo laiką.

Puslapis „9to5Mac“ praneša, kad „Apple“ nepavyko rasti priešnuodžių greitam baterijos išsekimui. Jei ramybės būsenoje laikrodis veiks apie 2–3 dienas, aktyvus naudojimas leis dirbti vos iki 4 valandų (šis rodiklis teisingas tuo atveju, jei naudojamos fitneso programėlės, matuojančios fizinį aktyvumą).

Aktyviai naudojant „Apple Watch“, baterija atlaikys vos 3–4 valandas

Negana to, „Apple Watch“ baterija veiks vos 2,5 valandos, jei vartojai naudos žaidimus, arba 3,5 valandas, jei bus naudojamos standartinės mobilios programėlės.

Taip pat šaltinis pranašė, kad „Apple“ aktyviai testuoja savo laikrodį, naudodama įvairias eksploatavimo sąlygas. Tam reikalui sukurta apie 3 tūkst. „Apple Watch“ testinių egzempliorių. Daugumoje atvejų – tai versijos su nerūdijančiu plienu.

Naujausi duomenys rodo, kad „Apple Watch“ prekyboje pasirodys kovo mėnesio pradžioje, jo kaina prasidės nuo 349 dolerių. Brangiausiu taps „Apple Watch Edition“ su 24 karatų aukso korpusu ir safyro stiklu: jo kaina gali siekti keletą tūkstančių JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!