Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/48256/lietuvoje-pristatomas-ismanus-lg-laikrodis-g-watch-r/spausdinti/

Lietuvoje pristatomas išmanus LG laikrodis „G Watch R“

Publikuota: 2015-01-20 16:20
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) jau vasario mėnesį Lietuvoje pristatys išmanųjį laikrodį „G Watch R“. Dėvimos elektronikos kategorijai priklausantis įrenginys turės tradicinio laikrodžio funkcijas, tai pat veiks su „Google“ operacine sistema „Android Wear“ ir galės jungtis su kitais „Android“ naudojančiais prietaisais.

Per „Bluetooth“ ryšį „G Watch R“ gali jungtis prie įrenginių veikiančių su „Android 4.3“ ir vėlesne versija. Šie įrenginiai į laikrodžio ekraną perduoda žinutes ir kitus „Google Now“ pranešimus.

Lietuvoje pristatomas išmanus LG laikrodis „G Watch R“

Pirmą kartą oficialiai pristatytas praėjusį rudenį, „LG G Watch R“ yra pirmasis pasaulyje laikrodis su apskritu plastikiniu OLED (P-OLED) ekranu. Jį supa patvarus nerūdijančio metalo rėmelis. 1,3 colių ekrane vaizdas išliks ryškus ryškioje saulės šviesoje žiūrint iš bet kurio kampo. Laikrodis turi IP67 (angl. Ingress Protection Rating) apsaugos klasę, todėl gali veikti iki 30 minučių po vandeniu, 1 metro gylyje. Jis atsparus ir dulkėms.

„LG G Watch R“ pristatomas kartu su 410 mAh baterija, galingu 1,2 GHz „Snapdragon 400“ procesoriumi, 4 GB operatyviosios ir 512 MB darbinės atminties. „G Watch R“ turi solidžią išvaizdą ir tradiciniam rankiniam laikrodžiui būdingą formą. Laikrodžio savininkai gali pasirinkti vieną iš šešių ekrano užsklandų. Laikrodžiui pritaikytas keičiamas 22 mm odos dirželis, kurį vartotojai gali pasikeisti pagal asmeninius poreikius.

Techninės „G Watch R“ specifikacijos:

  • Procesorius: 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400
  • Ekranas: 1,3 colių P-OLED (320 x 320)
  • Atmintis: 4 GB eMMC/ 512MB RAM
  • Baterija: 410 mAh
  • Operacinė sistema: „Android wear“ (suderintas su „Android 4.3“ ir naujesnę versiją turinčiais išmaniaisiais telefonais)
  • Davikliai: „9-Axis“ (giroskopas / akcelerometras/ kompasas), barometras, PPG (širdies ritmo matuoklis)
  • Spalva: juoda
  • Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!