Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/47850/acer-s277hk-pasaulyje-pirmas-4k2k-monitorius-su-hdmi-2-0/spausdinti/

„Acer S277HK“: pasaulyje pirmas 4K2K monitorius su HDMI 2.0

Publikuota: 2014-12-15 14:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Acer“ panešė apie 27 colių S277HK monitorių, kuris kartu su modernia forma pasižymi puikiomis funkcinėmis galimybėmis, užtikrindamas aukščiausios kokybės garso ir vaizdo patirtį. Jūsų paslaugoms – 4K2K „Ultra HD“ vaizdai berėmiame ekrane, itin greitos HDMI 2.0 sąsajos palaikymas ir garsiakalbiai su DTS garsu.

Jo išskirtinė savybė yra ta, kad jis yra tiek pirmasis pasaulyje 4K2K monitorius su berėmiu ekranu, tiek pirmasis pasaulyje 4K2K monitorius su HDMI 2.0.

Pastatyti vienas šalia kito du S277HK monitoriai sukuria idealų kelių monitorių sąrankos sprendimą, siūlantį beveik vientisą žiūrėjimo patirtį berėmiame ekrane. Su „IPS“ ir „Acer ColorPlus“ technologijomis, S277HK ekranas pateikia išskirtinį spalvų sodrumą, spalvos stabilumą ir 178 laipsnių pločio vertikalų ir horizontalų matymo kampą. Dar daugiau, jis pasižymi 4K2K „Ultra HD“ (3840x2160) raiška, kuri yra keturis kartus didesnė nei „1080p Full HD“ ekrane.

„Acer S277HK“: pasaulyje pirmas 4K2K monitorius su HDMI 2.0

HDMI 2.0 jungtis padidina pralaidumą iki 18 Gbps sklandžiam 4K turinio perdavimui 60 Hz dažniu ir užtikrina žiūrėjimo patirtį be akių ašarojimo.

„Acer S277HK“ buvo suprojektuotas turint mintyje estetiką. Jo stovas yra gana neįprastas: pagamintas iš aliuminio lydinio, išdėstytas nesimetriškai, plonas, kietas – jis iš esmės skiriasi nuo konkurentų gaminių. Baltas, blizgus galinis apvadas skaidrus ir monitorius atrodo elegantiškai žiūrint į jį įvairiais kampais.

Plokštės (panelės) pusėje, iš aliuminio pagamintas plonytis priekio apvadas ir matinis sidabro spalvos vidurinis rėmas sukuria S277HK paprastumo ir rafinuotumo įspūdį, o dinamiško stiliaus garsiakalbiai su DTS garso ir ventiliacinėmis angomis suteikia jam aptakumą ir vizualiai malonų vaizdą iš visų pusių. S277HK dizainas buvo sukurtas norint pagerinti vartotojo žiūrėjimo patirtį.

Ergonominės savybės leidžia pakreipti ekraną atgal nuo -5° iki -15° kampu, tuo būdu užtikrinant statmeną ekranui ar paviršiui vartotojo regėjimo liniją, o intuityvūs mygtukai (maitinimo, ryškumo, OSD ir mygtukas „baigti darbą“ (angl. „exit“) išdėstyti puikiai pasiekiamoje vietoje, tačiau pakankamai apdairiai, kad netrikdytų žiūrovo įspūdžių. Vartotojams, kuriems reikia ilgą laiką žiūrėti į monitorių, S277HK įdiegtos „Acer EyeProtect“ technologijos, kurių dėka sumažinama akių įtampą ir suteikiamas didesnis komfortas žiūrint. Ši technologija yra su vaizdo mirgėjimo sumažinimo funkcija, padedančia pašalinti ekrano mirgėjimą, ir filtru, sumažinančiu mėlyną šviesą, kuri potencialiai gali sukelti ilgalaikį akių pažeidimą. S277HK taip pat siūlo „Low Dimming“ technologiją, kuri leidžia vartotojams padidinti ryškumą iki 15 % blogai apšviestoje aplinkoje ir „ComfyView“ technologiją, kurios dėka sumažinami atspindžiai nuo išorinių šviesos šaltinių.

Lengvesniam prijungimui, S277HK taip pat tiekiamas su „DVI DisplayPort 1.2“ ir „MiniDP“.

S277HK Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose ir Afrikoje bus galima įsigyti nuo 2014 metų gruodžio mėnesio; pradinė kaina 699 eurai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!