Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/47583/pristatytas-galingas-colorovo-powerbox-ikroviklis/spausdinti/

Pristatytas galingas „Colorovo PowerBox“ įkroviklis

Publikuota: 2014-11-25 14:08
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Mobilūs įkrovikliai „PowerBox“ tai svarbūs „Colorovo“ produktai, žinomi ir vertinami dėl savo aukštos kokybės. „ABC DATA“ pristato „Colorovo PowerBox 13 000“. Tai galingiausias „PowerBox“ šeimos modelis, kuris išties pagalbos ranką elektroninių prietaisų naudotojams, nesant galimybės prisijungti prie elektros tinklo.

Pristatytas galingas „Colorovo PowerBox“ įkroviklis

Telefono baterija išsikrauna pačiu netinkamiausiu metu. Jei esame kokiame nors pastate, kur galime prijungti įkroviklį prie elektros lizdo, tuomet, situacija neišveda mūsų iš pusiausvyros. Visai kitaip yra tuo atveju, kai keliaujame, poilsiaujame gamtoje ar visur ten, kur nėra prieigos prie elektros lizdo.

Naujas „Colorovo PowerBox“ turi net 13 000 mAh talpos akumuliatorių. Tokia talpa leidžia kartą į dieną, visą savaitę, pilnai įkrauti „iPhone“. Septynios įkrovimo dienos reiškia judėjimo laisvę, išlaikant visų elektroninių prietaisų, kuriuos galima įkrauti per USB prievadą, veikimą. Tai komfortas, kuri įvertins dauguma vartotojų.

Prietaisas įkrauna ne tik mobiliuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius. Juo įkrausime taip pat ir e. cigaretę, fotoaparatą, MP3 grotuvą ir t. t. Dvi USB jungtys leidžia vienu metu įkrauti du prietaisus bei suteikia galimybę pasirinkti elektros srovę tarp 1 A ir 2 A.

„PowerBox“ iš „Colorovo“ tai puikus sprendimas visiems, kurie turi būti nuolat pasiekiami ir rūpinasi savo komfortu. Tai taip pat puikus prietaisas keliautojams, fotografams ir tiems, kas intensyviai naudojasi savo elektroniniais prietaisais.

Siūloma mažmeninė prietaiso kaina 119 LT (34,46 Eur). Įsigyti juos galima visuose pagrindinėse internetinėse parduotuvėse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!