Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/47224/i-devimu-elektroniniu-irenginiu-rinka-su-nauja-apyranke-zengia-ir-microsoft/spausdinti/

Į dėvimų elektroninių įrenginių rinką su nauja apyranke žengia ir „Microsoft“

Publikuota: 2014-10-31 20:13
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Trečiadienį „Microsoft“ pranešė išleidžianti naująjį dėvimą įrenginį - apyrankę „Microsoft Band“, kurį pirmieji JAV vartotojai galės įsigyti jau ketvirtadienį. Prieš pristatydama apyrankę „Microsoft „Google Play“ ir „Mac App“ platformose išleido šiam produktui skirtą programėlių rinkinį „Microsoft Health“.

Pristačiusi „Microsoft Band“ „Microsoft“ kartu su kitais technologijų milžinais varžysis augančioje, tačiau labai konkurencingoje dėvimų įrenginių rinkoje, skelbia „Mashable“.

Naujame „Microsoft“ įrenginyje integruotas žingsniamatis, širdies pulso ir ultravioletinių spindulių matuokliai. „Microsoft Band“ vartotojams padės fiksuoti sudegintas kalorijas, miegą ir streso lygį, o vieno pakrovimo, pasak „Microsoft“, užteks 2 paroms naudojimo.

Į dėvimų elektroninių įrenginių rinką su nauja apyranke žengia ir „Microsoft“

Apyrankėje bus įdiegta virtuali asistentė „Cortana“, kuri suteiks nuotolinę prieigą prie tam tikrų interneto funkcijų. Apyrankė taip pat leis matyti el. pašto pranešimus ir gauti pranešimus iš kalendoriaus.

Programėlė „Microsoft Health“ veiks su „Windows Phone“, „iOS“ ir „Android“ įrenginiais.

„Microsoft Band“ kainuos 199 dolerius, pirmieji vartotojai JAV ją gali užsisakyti jau nuo ketvirtadienio.

Dėvimus įrenginius yra pristačiusios dauguma didžiųjų įmonių, įskaitant „Google“, „Samsung“, „Apple“. Pastaroji apie „Apple Watch“ pranešė rugsėjo mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!