Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/47036/sharp-pristato-du-naujus-populiariausio-rinkoje-dydzio-televizoriu-modelius/spausdinti/

„Sharp“ pristato du naujus, populiariausio rinkoje dydžio televizorių modelius

Publikuota: 2014-10-17 15:14
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau spalio mėn. prekyboje pasirodys naujieji „Sharp“ „AQUOS“ LED televizorių „LE360“ ir „LE362“ serijų televizoriai su 32 ir 40 colių įstrižainės ekranais, kuriose įdiegta „Smart TV“ technologija ir pažangi vaizdo apdorojimo sistema.

Dėl „Sharp“ sukurtos aktyvaus foninio apšvietimo technologijos „Active Motion 300 Hz“ naujieji „Sharp AQUOS“ LED „LE360“ ir „LE362“ serijų televizoriai siūlo itin sklandų aukštos kokybės vaizdą be greitai judančių vaizdų susiliejimo ir galimybę itin natūraliai atkurti bet kokią vaizdo medžiagą. Naujųjų „Sharp AQUOS“ serijų televizorių bus komplektuojami su šiuo metu populiariausiais rinkoje 32 ir 40 įstrižainės ekranais. Naujieji modeliai taip pat išsiskiria ir elegantišku dizainu: ekraną juosia siauras juodas rėmelis, o iš dalies atviras, pasukamas pagrindas puikiai papildo modernią įrenginio išvaizdą.

Rinką debiutuojančiuose televizoriuose įdiegtas ir „AQUOS NET+“ išmaniosios televizijos portalas, kurį galima naudoti televizorių integruojant su mobiliaisiais įrenginiais. Taip pat įdiegtas ir bevielio ryšio modulis leidžiantis „Smart“ televizoriaus ekrane itin patogiai naudotis siūlomomis programomis, video pagal pareikalavimą (VOD) funkcija bei žiūrėti turimą daugialypės terpės medžiagą. „LE360“ ir „LE362“ serijų televizorius galima valdyti mobiliuoju įrenginiu, naudojant „Sharp" kompanijos „Smart Remote“ programą („Android“ ir „iOS“), arba HID (angl. Human Interface Device) USB klaviatūrą. Televizoriuose įdiegta DMR (angl. Digital Media Renderer) technologija leidžia vartotojams bevieliu būdu atkurti nuotraukas, vaizdo ir garso įrašus iš „iOS“ ir „Android“ sistemas naudojančių įrenginių. Be to, „Miracast“ technologija leidžia „Android 4.2“ ar naujesnę versiją turinčių įrenginių savininkams bevieliu būdu perduoti vaizdą iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio tiesiai į televizoriaus ekraną. Taigi, žiūrėti daugialypės terpės medžiagą, žaisti žaidimus ar naudotis „Skype“ programa galima išties patogiai – tiesiog televizoriaus ekrane.

Naujosios „Sharp AQUOS“ LED televizorių serijos skiriasi tik įmontuotais HD imtuvais. „LE360“ serijoje įdiegtas HD - DVB-T/DVB-C, o „LE362“ HD - DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2 imtuvas, t. y. antžeminės, kabelinės ir palydovinės televizijos imtuvas.

„LE360“ ir „LE362“ serijos televizorių pirkėjai „AQUOS NET+“ portale pirmą kartą galės naudoti ir kaimyninės Lenkijos „TVP.PL VOD“ programa, suteikiančia prieigą prie turtingos Lenkijos nacionalinės televizijos filmų, serialų ir informacinių laidų kolekcijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!