Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/47016/parduotuviu-lentynose-ka-tik-pasirode-naujosios-panasonic-ausines/spausdinti/

Parduotuvių lentynose ką tik pasirodė naujosios „Panasonic“ ausinės

Publikuota: 2014-10-16 13:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Parduotuvių lentynose ką tik pasirodė naujosios„Panasonic“ ausinėsNaujausios „Panasonic“ firmos ausinės – HXS400, HXS200 ir DJS150 – ideali dovana kiekvienam muzikos mylėtojui.

Ausinėse „Panasonic RP-HXS400“ dera išskirtinė stilistika ir nepaprasta garso kokybė. Turint plačią 9–26 kHz praleidžiamąją juostą, 110 dB/mW jautrumą ir 40 mm keitiklį, klausytis muzikos bus maloniau nei bet kada anksčiau. Modelis RP-HXS400 garantuoja aukštos kokybės muziką su imponuojančiais bosais ir švariais vidutinių bei aukštų dažnių garsais.

Ausinių „gatviškumą“ pabrėžia iš aukštos kokybės medžiagų pagamintas korpusas, kuris gali būti net šešių spalvų: juodos, baltos, mėlynos, oranžinės, žalios ir rožinės. Šios ausinės nedaug sveria, o jų antausius galima sukti 180 laipsnių kampu, todėl jas patogu nešiotis bet kokiame krepšyje.

Modelį RP-HXS200 įvertins kiekvienas, mėgstantis puikų dizainą. Dvispalvis korpusas išsiskiria ausines iš kitų modelių, o 30 mm keitiklis užtikrina aukštos kokybės garsą.

Nauja konstrukcija leidžia ausines kompaktiškai sulankstyti, todėl jas daug patogiau nešiotis dirbant kasdienius darbus. Kaip ir modelis RP-HXS400, šios ausinės bus šešių spalvų.

Modeliu DJS150 „Panasonic“ sveikina vertinančius mobilumą. Kadangi šių ausinių lankas pagamintas iš elastomero, jas galima sulankstyti iki labai nedidelių matmenų ir lengviau ir patogiau laikyti. Be to, jos, turėdamos 30 mm keitiklį ir 10– 23 kHz praleidžiamąją juostą, užtikrina aukštą garso kokybę. Ausinės pagamintos iš minkštos gumos, todėl patogesnės ir tvirtesnės. DJS150 bus galima įsigyti penkių spalvų – mėlynos, juodos, rožinės, oranžinės ir baltos.

Papildomi ausinių privalumai:

  • Modelių RP-HXS200 ir RP-DJS150 atskiri variantai dar turės mikrofoną ir išmaniojo telefono valdymo pultelį.
  • Modeliai RP-HXS400 ir RP-HXS200 turi plokščią laidą, kuris yra patvaresnis už tradicinius laidus ir nesipina.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!