Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/46441/parduotuvese-jau-ir-naujausi-42-ir-50-coliu-sharp-aquos-3d-led-televizoriai/spausdinti/

Parduotuvėse jau ir naujausi 42 ir 50 colių „Sharp AQUOS“ 3D LED televizoriai

Publikuota: 2014-09-05 14:47
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Parduotuvėse jau ir naujausi 42 ir 50 colių „Sharp AQUOS“ 3D LED televizoriaiKompanija „Sharp“ skelbiau jau rugsėjo mėnesį Lietuvoje pradėsianti prekiauti naujausiais 3D LED „Sharp AQUOS“ televizoriais, išplėsiančiais kompanijos 42 ir 50 colių ekrano įstrižainės modelių asortimentą. Rinkoje debiutuojančiose „LE756“ ir „LE758“ bei „LE771“ ir „LE772“ serijose yra įdiegta daug puikią vaizdo kokybę užtikrinančių sprendimų. Šie televizorių modeliai taip pat pasižymi išskirtinai elegantišku dizainu.

„Sharp AQUOS“ 3D LED „LE756“, „LE758“ bei „LE771“ ir „LE772“ serijų televizoriai siūlo puikią vaizdo kokybę bei sklandų dinamiškų scenų atkūrimą. Tai pasiekiama „Sharp“ kompanijos sukurtos aktyvaus apšvietimo 300 Hz technologijos „Active Motion“ dėka. Panaudota technologija sumažina judančių objektų susiliejimą ir garantuoja natūralų vaizdų išdėstymą. 300 Hz „Active Motion“ taip garantuoja puikų greitai besikeičiančių scenų atkūrimą. Naujosios serijos televizorių ekranų įstrižainė yra 42 arba 50 colių.

Naujausi „Sharp AQUOS“ 3D LED televizoriai išsiskiria itin elegantiška išvaizda. Ekrano rėmas yra nepaprastai plonas, o iš aliuminio pagamintas besisukantis stovas puikiai papildo skoningą ir subtilią jo formą. „LE756“, „LE758“ serijos televizoriai korpusai yra juodi, o „LE771“ ir „LE772“ – titano spalvos.

Rugsėjo mėnesį parduotuvėse pasirodysiančiuose „Sharp“ televizoriuose bus įdiegtas „AQUOS NET+“ interneto portalas, integruotas su mobiliaisiais įrenginiais, turinio pagal pageidavimą (VOD) paslauga bei vartotojo turima daugialypės terpės medžiaga. Šis portalas garantuoja visas prijungimo galimybes, panaudojant integruotą Wi-Fi prievadą. „LE756“ ir „LE758“ bei „LE771“ ir „LE772“ serijų televizorius galima valdyti mobiliuoju įrenginiu, naudojančiu „Sharp Smart Remote“ programą arba bet kokią USB „HID“ (Human Interface Device) klaviatūrą Naujose „Sharp“ modelių serijose siūloma „DMR“ (Digital Media Renderer) technologija leidžia vartotojams atkurti nuotraukas, filmus ir muzikos įrašus pasiekiamus internetu arba išsaugotus išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose (naudojančiose „iOS“ ar „Android“ operacines sistemas). Be to, „Miracast“ technologija leidžia „Android“ sistemą turinčių įrenginių vartotojams belaidį išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio vaizdo atkartojimą televizoriaus ekrane. Tokiu būdu galima patogiai atkurti multimedijų medžiagą, žaisti žaidimus ar naudotis „Skype“ programa dideliame firmos „Sharp“ televizoriaus ekrane.

„LE771“ ir „LE772“ serijų televizorių valdymą palengvinančiu elementu yra naujausios technologijos, giroskopinė nuotolinio valdymo pelė, vadinamoji „Air-Mouse“. Jos dėka dar lengviau galėsite keliauti po „AquosNet+“ programų pasaulį.

Naujosios „Sharp AQUOS“ 3D LED televizorių skiriasi tik korpusų spalva ir įmontuotais HD stoties nustatymo įtaisais. „LE756“ serijoje yra „HD - DVB-T/DVB-C“ kanalų nustatymo įtaisas; „LE758“, „LE771“ serijose – „HD - DVB-T2/DVB-T/DVB-C“, o „LE772“ serijoje – „HD - DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2“ kanalų nustatymo įtaisas.

Televizoriai tiekiami su keturių 3D akinių porų komplektais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!