Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/44459/intel-skylake-procesoriu-gamyba-prasides-2015-m/spausdinti/

„Intel Skylake“ procesorių gamyba prasidės 2015 m.

Publikuota: 2014-04-19 12:49
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanija „Intel“ savo ketvirčio ataskaitoje gana daug kalbėjo apie mobilius įrenginius (ypatingai planšetinius kompiuterius), tačiau asmeninius kompiuterius minėjo labai retai. Tiesa, šiek tiek buvo užsiminta ir apie stacionarius procesorius.

„Intel“ generalinis direktorius Brian Krzanich teigė, kad 2015 m. II ketvirtyje kompanija pradės gaminti „Skylake“ procesorius – anksčiau buvo skelbta, kad po šiuo kodiniu pavadinimu slepiasi 14 nm „Broadwell“ procesorių pamaina.

„Intel Skylake“ procesorių gamyba prasidės 2015 m.

Kalbėdamas apie artimesnę ateitį, „Intel“ vadovas kalbėjo, jog 14 nm „Broadwell“ procesorių gamyba jau prasidėjo, tuo tarpu II ketvirčio pabaigoje jų pavyzdžius pradės gauti „Intel“ partneriai. Anonsas numatytas šių metų antroje pusėje, tuo pačiu metu pasirodys ir pirmieji „Broadwell“ pagrindu sukurti kompiuteriai.

Kartu reikėtų pabrėžti dar vieną momentą: iš pradžių debiutuos mobilūs „Broadwell“ procesoriai, tuo tarpu jų stacionarios versijos prekyboje pasirodys 2015 m. I ketvirtyje. „Intel“ atstovai pažymėjo, šiuo metu jokių sunkumų su 14 nm technologiniu procesu neturi, o gamyba vyksta sklandžiai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!