Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/44421/greitai-pasirodys-naujos-clip-on-tipo-panasonic-hs34-sportines-ausines/spausdinti/

Greitai pasirodys naujos „clip on“ tipo „Panasonic HS34“ sportinės ausinės

Publikuota: 2014-04-16 15:44
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Panasonic“ rinkai pristato naujas, į ausis įdedamas „clip on“ tipo ausines HS34. Šis modelis buvo suprojektuotas galvojant apie naudotojus, kurie vertina kokybišką muzikos klausymą sporto metu.

Muzikos klausymas treniruočių metu yra vienas iš populiauriausių būdų norint išlaikyti aktyvumą ir diktuoti tempą treniruotėms. „Clip on“ tipo į ausis įdedamos ausinės – dėka savo lengvumo, kompaktiškos konstrukcijos ir tobulo pritaikymo prie ausies – leidžia džiaugtis muzika neribojant judesių.

Greitai pasirodys naujos „clip on“ tipo „Panasonic HS34“ sportinės ausinės

Modelis RP-HS34 buvo suprojektuotas kaip atsakas į sportininkų įvardintas problemas. Elastingų lankelių dėka ausinės idealiai tinka ausiai ir lieka nekintamoje pozicijoje net greitų pratimų metu. Naudotojai taip pat gali priderinti ausines prie ausies dydžio ir formos, o tai lemia, jog ausinės dar geriau ir patogiau priglunda prie ausies. Be to, vidinis kabelis yra pravestas už ausies, todėl išvengta laido trynimosi į kūną ar drabužius sukelto triukšmo treniruočių metu.

Naujosios ausinės yra atsparios vandeniui bei gaminamos įvairių ryškių spalvų (violetinės, mėlynos, raudonos, geltonos, baltos ir juodos), o jų garsiakalbiai užtikrina galingus žemus tonus.

Siūloma mažmeninė kaina: 49 LTL

Techniniai duomenys

Modelio numeris RP-HS34
Tipas „Clip on“ tipo ausinės
Keitiklis 14,3 mm
Varža 23 Ω
Jautrumas 112 dB/mW
Maksimali įėjimo galia 200 mW
*IEC
Dažnių juosta 10–25000 Hz
Laido ilgis 1,2 m
Kištukas 3,5 mm
Nikeliuotas
Spalva Violetinė, mėlyna, raudona, geltona, balta, juoda
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!