Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/44353/google-pradeda-pardavineti-google-glass-akinius/spausdinti/

„Google“ pradeda pardavinėti „Google Glass“ akinius

Publikuota: 2014-04-11 12:37
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Google“ pranešė suteiksianti galimybę visiems norintiems įsigyti jos išmaniųjų akinių „Google Glass“ modelį „Explorer edition“, kuris iki šiol buvo prieinamas tik į šio įrenginio bandymų programą pakviestiems žmonėms. Tačiau tai nereiškia, kad nuo šiol „Google Glass“ bus galima laisvai įsigyti elektronikos parduotuvėse: šis pasiūlymas, pasak bendrovės atstovų, yra ribotas.

„Google“ pranešė, kad laisvoje prekyboje „Google Glass“ akiniai bus tik vieną dieną, antradienį, balandžio 15-ąją. Visi norintys juos galės nusipirkti specialioje „Google“ svetainėje, tačiau tai galės padaryti tik JAV gyventojai. „Google“ tinklaraštyje sakoma, kad prekyba „Google Glass“ prasidės 6 val. ryto JAV vakarinės pakrantės laiku ir tęsis iki dienos pabaigos.

„Google“ pradeda pardavinėti „Google Glass“ akinius

„Google Glass“ akiniai kainuos 1 500 JAV dolerių be mokesčių. Pirkėjai galės įsigyti ne tik pirmuosius „Explorer edition“ modelius, bet ir pasirinkti akinių modifikacijas su skirtingų medžiagų ir spalvų rėmeliais. Bendrovės atstovai perspėja, kad prekybai skirtas „Google Glass“ akinių kiekis yra ribotas. Jie taip pat atsiprašė kitų šalių gyventojų, kad kol kas negalės jų aptarnauti. „Mes kol kas nepasirengę pateikti „Google Glass“ kitų šalių rinkoms“, – sakoma pranešime.

Manoma, kad vienadiene prekybos „Google Glass“ akiniais akcija „Google“ siekia dar labiau išplėsti „Google Glass“ bandymų programos dalyvių skaičių. Bendrovė tikisi gauti dalyvių atsiliepimų apie „Google Glass“ akinių naudojimą pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis.

Pranešimai apie konkrečius įrenginio privalumus ir trūkumus padės paruošti kokybišką jo versiją, skirtą komercinei rinkai. Kada „Google“ gali pateikti „Google Glass“ masinei rinkai, kol kas neskelbiama. Anksčiau buvo manoma, kad tai gali įvykti šiais metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!