Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/44226/panasonic-pristato-naujus-f1-7-itin-greitus-15-mm-objektyvus/spausdinti/

„Panasonic“ pristato naujus F1.7 itin greitus 15 mm objektyvus

Publikuota: 2014-04-05 07:37
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Panasonic“ pristatė naujus skaitmeninius keičiamus objektyvus H-X015 LEICA DG SUMMILUX 15 mm / F1.7 ASPH (35 mm aparato atitikmuo: 30 mm) LUMIX G linijai, paremtus „Micro Four Thirds“ standartu, kuris apima ir kompaktiškumą ir lengvumą.

Naujasis LEICA DG SUMMILUX 15 mm / F1.7 ASPH leidžia fotografams užfiksuoti tobulas kasdienio gyvenimo nuotraukas gražiu „Bokeh“ stiliumi. Išskirtinis optinis pajėgumas yra užtikrintas sertifikatais, gautais iš visame pasaulyje žinomo LEICA.

Nauja objektyvo sistema sudaryta iš 9 elementų 7 grupėse naudoja 3 asferinius lęšius. Asferiniai lęšiai efektingai slopina sferinę aberaciją ir iškraipymą bei leidžia objektyvą padaryti mažesniu.

„Panasonic“ nano paviršiaus padengimo technologija yra panaudota norint sumažinti atspindžius visame matomos šviesos spektre (380–780 nm), o tai lemia itin švarią vaizdo kokybę, eliminuojančią dubliavimo ir blyksnio efektus.

Objektyvai turi puikią vidinę vaizdo fokusavimo sistemą, kuri leidžia išgauti tobulą raišką ir kontrastą nuo artimo iki itin tolimo fotografavimo. Naujai sukurto žingsninio variklio panaudojimas vaizdo fokusavimą padaro sklandų, tylų ir greitesnį tiek fotografavime, tiek ir vaizdo įrašyme.

Ypač AF veikimas yra pastebimai geresnis už fazių skirtumo AF kai naudojami greiti lęšiai su mažesne F verte. Jis taip pat yra suderintas su jutiklio pavara prie maksimalių 240 fps (kadrų per sekundę), kad išgautų maksimalią naudą iš LUMIX G aparatų greito AF.

LEICA DG SUMMILUX 15mm / F1.7 ASPH yra įrengtas su diafragmos žiedu ir AF/MF jungikliu tiesioginiam, intuityviam valdymui. Dar daugiau, tvirtas metalinis LEICA DG SUMMILUX 15 mm / F1.7 ASPH., dizainas, įskaitant gaubtą, yra itin patvarus ir patikimas daugkartiniam objektyvų keitimui.

LEICA DG SUMMILUX 15mm / F1.7 ASPH yra tobulas kompanionas nesenai „Panasonic“ išleistam LUMIX DMC-GM1 ir bus pasiekiamas su šiuo aparatu naujame rinkinyje (DMC-GM1L), suteikdamas fotografui modernų stilių su ‘Turite jį turėti’ aparatu, įgalinančiu kūrybiškas aukštos kokybės fotografijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!