Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/44071/dreampad-leis-uzmigti-su-muzika-netrukdant-salia-esanciam/spausdinti/

„DreamPad“ leis užmigti su muzika, netrukdant šalia esančiam

Publikuota: 2014-03-25 15:27
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Nemažai daliai žmonių daug lengviau užmigti, grojant muzikai, tačiau šalia esantiems tokia muzika gali tik trukdyti. Pagalvė „DreamPad“ sukurta būtent tam, kad muzika būtų transliuojama tik į vieno žmogaus ausį, o kartu netrukdytų šalia gulinčiam.

Egzistuoja nemažai produktų, kurie leidžia klausytis muzikos, naudojant tokių įrenginių dalių vibracijas, kurios tiesiogiai kontaktuoja su žmogaus kaukole. Būtent taip ir dirba „DreamPad“. Tokiu būdu, garso signalą girdi tik ant šios pagalvės gulintis vartotojas.

„DreamPad“ leis užmigti su muzika, netrukdant šalia esančiam

Pagalvės matmenys yra 30 x 56 x 5 cm. Jos apvalkalas, kuris pagamintas iš mikropluošto, gali būti nuimtas ir išskalbtas. Medžiaga taip pat pasižymi ir antialerginėmis savybėmis.

„DreamPad“ prijungiama prie grotuvo per standartinį 3,5 mm garso lizdą. Kaip priedas prie pagalvės pridedamas grotuvas „Sony Walkman MP3“. Viena pagalvė kainuoja 179 dolerius (445 Lt), grotuvo kaina – 70 dolerių (175 Lt), tuo tarpu drėgmei atsparus pagalvės užvalkalas – 14,95 dolerių (37 Lt).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!