Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/43448/galaxy-gear-2-ismanieji-laikrodziai-bus-pigesni/spausdinti/

„Galaxy Gear 2“ išmanieji laikrodžiai bus pigesni

Publikuota: 2014-02-11 19:03
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Samsung“ per 2 mėnesius nuo savo pirmojo išmaniojo telefono „Galaxy Gear“ pateikimo rinkai pradžios sugebėjo parduoti maždaug 800 000 šių įrenginių.

Žinoma, pardavimų apimtys galėjo būti didesnės, jei ne didelė „Galaxy Gear“ kaina: pavyzdžiui, D. Britanijoje jis pardavinėjamas už 300 svarų (apie 1245 Lt). Iš visko sprendžiant, „Samsung“ ketina mokytis iš klaidų: P. Korėjos svetainės „ZDNet.co.kr“ šaltinių teigimu, ruošiamas naujas „Galaxy Gear“ išmaniojo laikrodžio modelis „Galaxy Gear 2“ bus pigesnis už savo pirmtaką.

„Galaxy Gear 2“ išmanieji laikrodžiai bus pigesni

Tiesa, šaltiniai nenurodo konkretaus skaičiaus, tad galima daryti prielaidą, jog bent jau JAV rinkoje, kur „Galaxy Gear“ pardavinėjamas už 300 dolerių, „Galaxy Gear 2“ kainuos mažiau, nei beveik tiek pat kainuojantis vidutinės klasės išmanusis telefonas. Apžvalgininkai mano, kad mažesnę „Galaxy Gear 2“ kainą lems ir būsimojo „Apple“ išmaniojo laikrodžio „iWatch“ pristatymas, kuris, manoma, turėtų įvykti šių metų rugsėjo ar spalio mėnesiais.

„Galaxy Gear 2“ debiuto laukiama Barselonoje šį mėnesį prasidėsiančioje parodoje „Mobile World Congress 2014“.

Anksčiau buvo skelbiama, kad naujos kartos „Samsung“ išmanusis laikrodis turės lankstų AMOLED technologijos ekraną, o jo dizainas visiškai skirsis nuo „Galaxy Gear“ modelio.

„Galaxy Gear“ turi 1,63 colių AMOLED 320 x 320 taškų raiškos ekraną, 800 MHz procesorių, 512 MB darbinės atminties ir 4 GB kaupiklį bei 1,9 MP raiškos fotokamerą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!