Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/4219/naujausi-acer-produktai-delniniu-rinkoje/spausdinti/

Naujausi „Acer“ produktai delninių rinkoje

Publikuota: 2006-04-26 14:59
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

Šią savaitę UAB „Infotopas“ Lietuvos delninių kompiuterių vartotojams pristatė du naujus „Acer“ kompanijos gaminius: „Acer n300“ delninį kompiuterį ir „Acer d100“ navigacinį įrenginį.

„Acer n300“ - pirmas „Acer“ kompanijos delninukas su VGA ekranu. Šį kartą kompanija puikiai padirbėjo dizaino atžvilgiu: delninukas plonas ir stilingas, puikiai guli rankose. Kaip jau minėta, delninuke didelis (3,7") ir kokybiškas VGA ekranas. Delninuko širdis 400 MHz procesorius su „Windows Mobile 5.0“ operacine sistema. Bendrauti su išoriniu pasauliu delninukas gali „WiFi“ ar „Bluetooth“ bevielėmis jungtimis, su kompiuteriu standartine USB. Reikėtų paminėti, kad delninukas palaiko ir „USB Host“ jungtį, kuri leidžia prie jo jungti kitus periferinius įrenginius standartine USB jungtimi. „Acer n300“ - tai antras pasaulyje delninukas su „Windows Mobile 5.0“ ir VGA ekranu ir jis jau Lietuvoje.

„Acer d100“ - puikus navigacinis sprendimas daug keliaujantiems. Tai ne šiaip paprasta navigacija, kuri gali atvesti jus nuo taško iki taško, bet tai kartu ir Jūsų kelionės pagalbininkas ir pramoga. „Acer d100“ integruotas MP3 grotuvas, kuris neleis liūdėti ilgose kelionėse klausantis muzikos. Nuotraukas taip pat galėsite be problemų peržiūrėti dideliame ekrane, nes įrenginyje įdiegta speciali nuotraukų peržiūros programa - ir visa tai „Acer d100“!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!