Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/4151/gatedefender-integra-all-in-one-beta-versija/spausdinti/

„GateDefender Integra - All-in-One“ beta versija

Publikuota: 2006-04-19 14:38
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Panda Security Lietuva

„Panda Software“ pristato naujojo „Panda GateDefender Integra - All-in-One“ įrenginio, skirto apsaugoti SVV įmonių tinklus nuo visų rūšių grėsmių – beta versiją. Tai aukšto našumo su žemiausiais galimais kaštais savininkui įrenginys, kurį labai lengva įmontuoti ir valdyti. Šis įrenginys papildo „Pandos Software“ techninės ir programinės įrangos kompleksinių sprendimų asortimentą, kuris ne per seniausiai buvo atnaujintas „GateDefender Performa SCM“ (Secure Content Managment) įrenginiais.

„GateDefender Integra“ yra naujasis „Panda Software UTM“ (Unified Threat Management) įrenginys. Šis techninės įrangos aparatas su specialia programine įranga yra sukurtas apsaugoti SVV įmonių tinklus su 7 apsaugos moduliais: ugniasiene, VPN paslauga, įsilaužimų apsaugos sistema (IPS), „anti-malware“, turinio filtravimu, „anti-spam“ apsauga ir tinklo filtravimu. Kartu veikdami šie moduliai apsaugo tiek nuo žinomų ir nežinomų tinklo bei turinio grėsmių.

„GateDefender Integra“ yra idealus produktas įmonėms, ieškančioms nesudėtingo sprendimo, apsaugančio tinkle esančius kompiuterius su minimaliu poveikiu tinklo greičiui,“ teigia Paula Quirós, techninės ir programinės įrangos sprendimų departamento direktorė. „Jis yra sukurtas taip, kad gali būtų įmontuoti kaip įmanoma greičiau ir paprasčiau ir kad reikalautų kuo mažiau priežiūros, leisdamas įmonėms skirti visą dėmesį pagrindinei veiklai.“

Įrenginys yra įmontuojamas vartuose tarp tinklo ir interneto arba kito tinklo, visai kaip ugniasienė, ir yra valdomas tiesiai per centralizuotą tinklo valdymo konsolę. Dėl to jis gali tikrinti tiek įeinantį, tiek išeinantį duomenų srautą tinkle ir iš kai kurių tinklo juostų į kitą, užtikrindamas visapusę apsaugą visose juostose ir nesulėtindamas veikimo. Jis taip pat automatiškai atnaujina virusų parašų failą kas 90 minučių.

„Panda GateDefender Integra“ rinkoje pasirodo su 2 aparatiniais modeliais: „GateDefender Integra 100“ ir „GateDefender Integra 300,“ kurie turi 4 ir 8 ryšio prievadus tam, kad galima būtų pritaikyti kompanijai su skirtingais filialų poreikiais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!