Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/39305/nauji-hp-biuro-spausdintuvai-su-eprint-technologija-padeda-mazinti-sanaudas/spausdinti/

Nauji HP biuro spausdintuvai su „ePrint“ technologija padeda mažinti sąnaudas

Publikuota: 2013-04-18 13:58
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Hewlett-Packard

HP išleido naujus biuro spausdintuvus – daugiafunkcinį „Officejet Pro 276dw MFP“ ir įprastą „251dw“, kurie sukurti organizacijoms, ieškančioms nebrangių spausdintuvų su belaidžiu ryšiu ir pažangiausiomis rinkoje valdymo priemonėmis.

Abu spausdintuvai puikiai tinka nuotoliniu būdu dirbančioms iki penkių žmonių komandoms, ne biure dirbantiems mažų, vidutinių bei didelių įmonių darbuotojams, taip pat didelių įmonių IT ūkiams, kuriems reikia efektyvių ir profesionalia kokybe spausdinančių įrenginių. Spausdinimui skirtus dokumentus, nuotraukas ir kitą turinį į šiuos spausdintuvais galima perduoti belaidžiu būdu stacionariais, nešiojamaisiais, planšetiniais kompiuteriais arba mobiliaisiais telefonais naudojant įdiegtą „HP ePrint“ technologiją.

Nauji HP biuro spausdintuvai su „ePrint“ technologija padeda mažinti sąnaudas

Be to, šie spausdintuvai padeda organizacijoms taupyti sąnaudas neaukojant našumo. Abu modeliai suvartoja iki 50 proc. mažiau elektros energijos, palyginus su spalvotais lazeriniais spausdintuvais. Naudojamas automatinis dvipusio spausdinimo mechanizmas leidžia sutaupyti iki 50 proc. popieriaus sąnaudų. Naujieji spausdintuvai naudoja iki 50 proc. mažiaus eksploatacinių bei pakavimo medžiagų pagal svorį, lyginant su spalvotais lazeriniais spausdintuvais.

„276dw MFP“ ir „251dw“ spausdintuvuose įdiegta daug funkcijų ir spausdinimo valdymo priemonių bei naudingų, verslo poreikius tenkinančių programėlių. Visą tai galima pasiekti per patogų valdymo pultą ir didelį spalvotą lietimui jautrų ekraną. Šie spausdintuvai susidoroja su didelės apimties spausdinimo darbais, nes į juos galima įkrauti iki 500 lapų, naudojant papildomą popieriaus padavimo dėklą, bei išspausdinti iki 2300 nespalvotų arba 1500 spalvotų puslapių su viena, didelės talpos originalia HP rašalo kasete.

„HP Officejet Pro 276dw MFP“ ir „251dw“ jau tiekiami pardavėjams visame pasaulyje, o jų kainos prasideda nuo, atitinkamai, 1136 ir 790 litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!