Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/39272/voltmaker-kinetines-energijos-ikroviklis-elektroniniams-prietaisams/spausdinti/

„Voltmaker“ – kinetinės energijos įkroviklis elektroniniams prietaisams

Publikuota: 2013-04-17 17:39
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©EkoIdėjos
Inf. šaltinis: EkoIdėjos

Kiekvienas esame susidūręs su situacija, kai elektroniniai prietaisai išsikrauna tada, kai jų mums labiausiai reikia. Tačiau greitai dėl to jaudintis nebereikės. Net jei būsite toli nuo savo tradicinių įkroviklių, jūs vis tiek galėsite įkrauti savo telefoną ar planšetinį kompiuterį su mažu kišeniniu prietaisu, kuris tik visai neseniai pasirodė technologijų horizonte.

Siekiant sukurti šį prietaisą buvo atliekami įvairūs tyrimai – ieškota būdų, kuriais būtų galima sukurti pastovios galios energijos srautą į išsikraunantį įtaisą. Ir mokslininkai sugalvojo atsinaujinančios energijos įkroviklį nešiojamiems prietaisams – „Voltmaker“.

„Voltmaker“ – kinetinės energijos įkroviklis elektroniniams prietaisams

„Voltmaker“ yra naujas ir greitas energijos generatorius, kuris iš kinetinės energijos pagamina naudojamą elektrą. „Voltmaker“ turi rankeną, kurią sukant kinetinė energija paverčiama atsinaujinančia energija ir taip jūs galite įkrauti savo prietaisą bet kuriuo metu.

Prietaisas yra mažas ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis. Jis taip pat padeda išsaugoti proporcingą dalį energijos, kuri yra švaistoma kraunant prietaisus įprastais būdais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!