Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/39237/lg-pristate-europos-rinkai-skirta-buitines-technikos-kolekcija/spausdinti/

LG pristatė Europos rinkai skirtą buitinės technikos kolekciją

Publikuota: 2013-04-15 19:13
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: LG Electronics

Berlyne vykusioje LG parodoje „Innovative Festival“ (InnoFest) pristatyta 2013 m. buitinės technikos kolekcija. Daugiau nei 300 dalyvių – tiekėjų ir rinkos ekspertų iš visos Europos pirmieji galėjo išvysti šiam regionui pritaikytus, efektyviai energiją naudojančius įrenginius.

„Renkantis buitinę techniką Europos vartotojams svarbiausios savybės yra energijos suvartojimas, patogumas ir inovatyvus dizainas. Naująją kolekciją kūrėme atsižvelgdami į šiuos poreikius“, – sakė Seong-jin Jo, „LG Electronics Home Appliance Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

LG teigimu, išpildžiusi vartotojų poreikius kompanija galės stiprinti savo pozicijas buitinės technikos rinkoje. LG turi šaldytuvų gamybos laboratorijas Vokietijoje ir Ispanijoje, skalbimo mašinos gaminamos Vokietijoje, jų dizainas – Londone. Kiekviena specializuota laboratorija leidžia LG plėtoti produktus, kurie atitinka realius vartotojų poreikius.

LG pristatė Europos rinkai skirtą buitinės technikos kolekciją

Vienas iš išskirtinių parodos eksponatų – „Eco-Hybrid“ skalbimo mašina, talpinanti iki 12 kg drabužių skalbimui, 8 kg – džiovinimui arba 9 kg stovinčioje džiovyklėje. Naujoji skalbimo mašina turi patogų džiovinimo režimą, kuris padeda tausoti vandenį ir elektros energiją. Tai padeda sutaupyti daugiau nei 6900 litrų vandens per metus . „Eco“ ir „Speed“ režimų dėka skalbimo mašina naudoja 50 proc. mažiau vandens, lyginant su tradicinėmis skalbyklėmis , tuo tarpu veikia 30 proc. greičiau už jas. Skalbimo mašina turi „6 Motion Direct Drive“ variklį, kuris leidžia greičiau ir nuodugniau šalinti nešvarumus nekenkiant audiniui skalbimo metu.

Tarp pristatytų naujovių parodoje buvo galima išvysti A+++ energijos klasės šaldytuvą su apačioje esančiu šaldikliu bei dvigubo sluoksnio durų sistema, taip pat „Charcoal Lighting Heater“ orkaitę, „Hom-Bot Square“ dulkių siurblį ar „TrueSteam“ indaplovę. Šie eksponatai, kaip ir visi 2013 m. kolekcijos įrenginiai taupiai naudoja elektros energiją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!