Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/38406/xbox-360-daugiau-nei-tik-zaidimu-irenginys/spausdinti/

„Xbox 360“ – daugiau nei tik žaidimų įrenginys

Publikuota: 2013-02-12 19:15
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©IT Naujienos
Inf. šaltinis: IT Naujienos

„Xbox 360“ pultas – daugiau nei tik žaidimų įrenginys, tokį faktą pirmadienį vykusioje „AllThingsD“ konferencijoje konstatavo „Microsoft“ interaktyvių pramogų verslo vadovas Yusufas Mehdlas. Pašnekovas teigė, kad šių kompiuterių savininkai daugiau laiko praleidžia žiūrėdami vaizdo įrašus ir klausydami muzikos, o ne žaisdami žaidimus.

Y. Mehdlas žaidimų pultą lygino su kitais žinomais vaizdo ir garso įrenginiais („Apple TV“, „Roku“) ir teigė, kad „Xbox 360“ – aukščiausios kokybės įrenginys, galintis atlikti kelias funkcijas – transliuoti vaizdą, skleisti garsą ir suteikti džiaugsmo žaidimų mėgėjams.

„Xbox 360“ – daugiau nei tik žaidimų įrenginys

„Microsoft“ skaitmeninės įrangos viceprezidentė Nancy Tellem sake, kad Kalifornijoje įsikūrusioje gamybos studijoje dirba apie 150 darbuotojų, siekiančių sukurti kuo originalesnį ir universalesnį garso ir vaizdo produktą, kurį naudojant galima pasiekti įvairaus turinio šaltinius. Bene svarbiausia tobulinti „Xbox Live“ paslaugą ir suteikti klientams dar daugiau originalių pramogų.

Y. Mehdlas sakė, kad visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 75 mln. „Xbox“ pultų ir 46 mln. žmonių šiuo metu moka 5 JAV dolerių mėnesinį mokestį už „Xbox Live“ prenumeratą, kuri suteikia prieigą prie įvairių žaidimų ir pramogų. Pašnekovas pridūrė, kad „Xbox“ savininkai prie kompiuterio praleidžia vidutiniškai 87 valandas per mėnesį – iš jų 62 proc. – vyrai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!