Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/3805/pasuk-ir-pakreipk-moderniausi-asimetrisko-dizaino-lcd-monitoriai/spausdinti/

„Pasuk ir pakreipk“ - moderniausi asimetriško dizaino LCD monitoriai

Publikuota: 2006-03-13 15:09
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

„Samsung Electronics”, plataus vartojimo elektronikos bei IT gaminių rinkos lyderė, „CeBIT“ parodoje pristatydama SM971P LCD monitorių įrodė, jog moderniausios technologijos ir išraiškingas dizainas puikiai dera tarpusavyje. Šis monitorius išsiskiria asimetrišku stovu, kuris gali būti sukamas 1800 kampu bei pakreipiamas pirmyn arba atgal 650 kampu. Toks lankstumas mažina nuovargį ir leidžia susikurti patogesnę darbo aplinką.

Monitorius, puikiai derantis prie šiuolaikinio gyvenimo stiliaus, pasižymi unikalia formos liejimo technologija, suteikiančia aptakumą ir blizgesį. Prijungti kabeliai iš priekio nematomi, todėl išvaizda tiesiog tobula.

„Samsung“ pirmauja technologijų dizaino srityje ir SM971P modelis yra ne išimtis. Tai, kad moderniausias dizainas sujungtas su aukšto lygio technologija reiškia, kad monitorius ne tik puikiai atrodo, bet ir gerai veikia“, - sako „Samsung“ vaizdo ekranų padalinio vyresnysis viceprezidentas Yoon Ho Ha.

„Samsung“ SM971P pasižymi ir elegantiškumu, ir išskirtine ryškaus vaizdo kokybe. Stebinantis 6ms (GTG) atsako laikas, 1500:1 kontrastas bei vertikalus ir horizontalus 1780 stebėjimo kampas užtikrina visuomet ryškų ir aiškų vaizdą. Tinkančiame bet kokiai namų ar darbo aplinkai „Samsung“ SM971P monitoriuje įmontuota USB 2.0 jungtis, leidžianti monitorių prijunti prie vaizdo ir garso technikos. Šį monitorių galima maksimaliai lanksčiai prisiderinti prie bet kokios darbinės erdvės ir jos dizaino.

Europos parduotuvėse „Samsung“ SM971P pasirodys liepos mėnesį.

971P techninės savybės:
Kontrastingumas: 1500:1
Atsako laikas: 6ms (GTG)
Jungtis: USB 2.0
Išvaizda: Juoda blizganti užpakalinė dalis, priekinė dalis - dvigubo įpurškimo moldingas
Stebėjimo kampas (H/V): 178o/178o
* Techninės savybės gali būti keičiamos be įspėjimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!