Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/3626/panda-gatedefender-teikia-paprasta-prijunk-ir-pamirsk-tinklo-apsauga/spausdinti/

„Panda GateDefender“ teikia paprastą, „prijunk ir pamiršk“ tinklo apsaugą

Publikuota: 2006-02-24 16:44
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Panda Security Lietuva

Išvien su savo filosofija, suteikti vartotojams aukščiausio lygio apsaugą, suderintą su didžiausiu paprastumu, „Panda Software“ siūlo aukšto našumo SCM („secure content management“ – saugus turinio valdymas) įrenginį, apsaugantį visą tinklo perimetrą. Su „anti-malware“, „anti-spam“ ir „web filtering“ savybėmis jis patenkina visus tinklo administratorių poreikius, aptikdamas ir pašalindamas visas turinio internetines grėsmes paprastai ir intuityviai.

Viena iš pagrindinių šio įrenginio savybių yra ta, kad jis veikia kaip skaidrus internetinio ryšio tiltas. Tai reiškia, kad įrenginio įmontavimui tereikia jį prijungti tarp viso tinklo ir interneto, kas labai supaprastina konfigūraciją. Vos tik jį prijungus, nedelsiant yra skanuojamas duomenų srautas, taip užtikrinant, kad vartotojai yra pilnai apsaugoti, ir tuo pačiu neįtakojant tinklo veikimo. Įrenginys gali būti konfigūruojamas, kai yra atjungtas ir įjungtas, tačiau be didesnių trukdymų tinklo duomenų srauto perdavimui.

„GateDefender“ yra paremtas „prijunk ir pamiršk“ filosfija, t.y. leidžia administratoriams apsaugoti sistemą staigiai ir skaidriai be sudėtingų nustatymų“, - teigia Paula Quiros, techninės ir programinės įrangos departamento direktorė. „Be to, įrenginio paprastumas visiškai nesikerta su jo veiksmingumu ir kokybe, ką puikiai įrodo didžiulis pripažinimas, kurio jis sulaukė“.

„Panda GateDefender“ veiksmingumas aptinkant internetines grėsmes buvo pripažintas tokių garsių tarptautinių organizacijų, kaip ICSA Labs ir NSS Group.

„Panda GateDefender“ yra pritaikomas ir labai patikimas sprendimas, į kurį įeina tam skirtas aukšto našumo įrenginys bei programinė įranga, apsauganti tinklo vartus, ir kuris blokuoja visų rūšių internetines grėsmes bei pašto šiukšles, filtruoja tinklo turinį ir saugo plačiausiai naudojamus protokolus visame tinkle. Be automatinių programinės įrangos atsinaujinimų, viena iš išskirtinių savybių yra automatinė įgimta apkrovos pusiausvyra. Ši savybė padaro jį labai lanksčiu ir leidžia pritaikyti bet kokio dydžio kompanijai. Daugiau informacijos rasite aplankę „Panda Software“ internetinę svetainę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!