Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/32232/lg-atnaujino-televizoriams-skirta-pramogu-funkcija-smart-tv/spausdinti/

LG atnaujino televizoriams skirtą pramogų funkciją „Smart TV“

Publikuota: 2011-12-28 19:13
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: LG Electronics

„LG Electronics“ (LG) sausio mėnesį vykstančioje parodoje „CES 2012“ pristatys atnaujintą pramogų funkciją „Smart TV“. Ji skirta 2012 metų televizorių „LG Cinema 3D Smart TV“ kolekcijai, kuri pasipildys daugiau nei 1200 programų, vaizdo turiniu ir atnaujintu nuotolinio valdymo pulteliu „Magic Remote“.

„Smart TV“ rinka dar labai jauna, tačiau mes nuolatos pristatome naujas savybes, atnaujiname esančias. Taip siekiame praturtinti televizoriaus žiūrėjimą patogiomis ir naudingomis funkcijomis, plačiu pramogų ir turinio pasirinkimu“, – sakė Havis Kwon, „LG Electronics Home Entertainment Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

LG atnaujino televizoriams skirtą pramogų funkciją „Smart TV“

„LG Smart TV“ funkcija sparčiai išsiplėtė – pasipildė daugiau nei 1200 programų, padidino 3D filmų ir televizijos laidų pasirinkimą, taip pat suteikė prieigą prie socialinių tinklų. Turinio pasirinkimą išplėtė ir vaizdo konvertavimo funkcija, leidžianti standartinį 2D vaizdą paversti trimačiu.

LG atnaujino „Smart TV“ funkciją „Home Dashboard“, kuri leidžia greitai pasiekti interneto turinį, atsisiųsti ir naudoti papildomas programas. Be to, „Home Dashboard“ sukuria patogią vartotojo sąsają, kurioje galima talpinti dažniausiai naudojamų ir mėgstamų programų greituosius prieigos klavišus (angl. shortcuts). Funkcijos „Smart TV“ siūlomas pramogas papildo „Film Patterned Retarder“ (FPR) technologijos 3D akiniai – baterijos nenaudojantys, lengvi ir nebrangūs akiniai leidžia patogiai žiūrėti 3D turinį didelėje kompanijoje ilgą laiką.

Kartu su „Smart TV“ funkcija, LG pristatys ir kitas 2012 metų „Cinema 3D Smart TV“ televizorių kolekcijai skirtas technologijas ir priedus. Iš pastarųjų bene svarbiausia naujove taps nuotolinio valdymo pultelis „Magic Remote“. Jis atsinaujins balso atpažinimo technologija „Voice Recognition“, kuri leis balsu įvesti tekstą, pavyzdžiui, raktinius paieškos žodžius, ir taip greičiau rasti „Smart TV“ programas. Įmontuotas „Whell“ ratukas pultelio centre greitai ir paprastai judės aukštyn ir žemyn meniu, o „Magic Gestures“ dėka televizorių bus galima perjungti rankos ar riešo judesiais. Kompiuterio pelės funkcijas atstojanti „Pointing“ leis pažymėti ir ekrane „vilkti“ pasirinktas programas.

Viena iš didžiausių 2012 metų „Cinema 3D Smart TV“ televizorių kolekcijos naujovių – belaidžio vaizdo perdavimo technologija „Intel‘s Wireless Display“ (WiDi). Ji leis belaidžiu ryšiu be papildomų priedelių dalintis aukštos raiškos vaizdo turiniu su išorinėmis laikmenomis. „Smart Share Plus“ funkcija leis televizoriaus ekrane rodyti kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose įrenginiuose esantį turinį, o funkcija „Screen Share“ – iš televizoriaus transliuoti turinį į išorines laikmenas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!