Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2638/lcd-su-led-apsvietimu-delninukams/spausdinti/

LCD su LED apšvietimu delninukams

Publikuota: 2005-11-23 11:10
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Aleksej Talan
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Kompanija „One Stop Displays“ (OSD) paskelbė, kad sukūrė 3,5 colių TFT LCD ekraną, markiruotą kaip „OSDT035STEE1“. Ekranas skirtas naudoti mobiliuosiuose telefonuose, delninukuose, portatyviniuose grotuvuose.

Pristatytas ekranas turi sensorinį paviršių, gaminamas pagal mažos temperatūros technologiją ir aprūpintas apšvietimu iš baltų šviesos diodų (LED). Skirtingai nuo kitų LCD, gaminamų aukštų temperatūrų amorfinio silicio (a-Si) technologija, naujovė suvartoja mažiau energijos, kas svarbu mobiliuosiuose įrenginiuose. Norėdama sukurti savo produką dar tobulesnį, kompanija OSD taip pat panaudojo „chip-on-glass“ (COG) gamybos būdą, ir tai leido sumažinti komponentų kiekį ir LCD dydį. Akyvus plotas - 53,28 × 71,04 mm, o visas įrenginio dydis - 64 × 85 × 4,1 mm.

Ekranas atvaizduoja 256 tūkst. spalvų, ryškumas 150 cd/m2, o bendras energijos suvartojimas, įskaitant LED apšvietimą, yra 400 mW. Sprendžiant pagal viską, ergonomiškas „OSDT035STEE1“ jau greitai bus naudojamas naujausiuose modeliuose įvairiausių mobiliųjų įrenginių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!