Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/26253/bevielis-prietaisu-valdiklis-padeda-taupyti-energija/spausdinti/

Bevielis prietaisų valdiklis padeda taupyti energiją

Publikuota: 2010-11-25 08:12
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©EkoIdėjos
Inf. šaltinis: EkoIdėjos

Pasaulinio lygio inovacijų ir dizaino kompanija „Seymourpowell“ paskelbė apie naująjį savo kūrinį – „EcoManager“ (liet. k. „Ekologiškas tvarkytojas“). Jį sukūrė bendradarbiaudama su „EDF Energy“ – didžiausia Britanijos kompanija, gaminančia elektros energiją su mažu anglies išteklių panaudojimu.

„EcoManager“ yra inovatyvus, naujas bevielis prietaisų valdiklis, kuris pakeičia naudotojų elektros kiekio stebėjimo ir valdymo procesus namuose.

Bevielis prietaisų valdiklis padeda taupyti energiją

Prietaisų valdiklis suteikia naudotojui galimybę matyti bei valdyti energiją naudojančius prietaisus iš bet kurios vietos, kur prietaisas yra prijungtas, taip padedant žmonėms sumažinti jų mėnesines energetines išlaidas.

„Seymourpowell“ kompanija dirbo su „EDF Energy“ komanda kurdama „EcoManager“ prietaisų valdiklį, prie kurio prijungus siųstuvą perduodama informacija. Tada realiuoju laiku monitoriuje rodomi kiekvieno prietaiso sunaudojamos energijos išlaidų duomenys bei CO2 (anglies dioksido) emisijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!