Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2614/pagalve-su-garsiakalbiu-sudainuos-lopsine/spausdinti/

Pagalvė su garsiakalbiu sudainuos lopšinę

Publikuota: 2005-11-22 11:58
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Sergejus Bondarenko
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Vaikams dažnai niūniuoja lopšines, kad jie greičiau užmigtų. Bet kas sudainuos lopšinę, jei jums jau per dvidešimt ir miegate vieni? Nauja muzikinė pagalvė „Sound Pillow“, ir tik jinai. Nuo įprastų pagalvių ji skiriasi tuo, jog turi du stereo garsiakalbius, kurie įmontuoti giliai viduje. Prijunktie prie pagalvės savo grotuvą, ir ji jums sudainuos dainelę prieš miegą. Dėka gerai apgalvoto garsiakalbių išdėstymo, garsas, skleižiamas pagalvės, bus girdimas tik jums. Todėl tai bus labai naudinga, pavyzdžiui, bendrabučiuose, kur triukšmingi kaimynai dažnai trukdo užmigti. Naudodami savo pagalvę, galėsite klausytis muzikos, audioknygas arba studijuoti užsienio kalbą. „Sound Pillow“ kūrėjai tvirtina, kad naudoti paglvę kur kas patogiau, nei įprastines ausines.

Muzikinė pagalvė kainuoja apie 50 JAV dolerių. Kartu į komplektą įeina kompaktinis diskas su melodijomis, padedančiomis greičiau užmigti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!