Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2517/skaitmeninis-sony-mikrofonas/spausdinti/

Skaitmeninis „Sony“ mikrofonas

Publikuota: 2005-11-12 10:27
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Aleksej Talan
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

Kompanija „Sony“ pristatė profesionalų mikrofoną „PCM-D1“ su 4 Gb vidinės atminties. Iš pažiūros prietaisas atrodo ne visai kaip įprastinis mikrofonas, primena veikiau Geigerio skaitiklį ar skanerį, kuriuo su dideliu malonumu naudotųsi vaiduoklių medžiotojai.

„PCM-D1“ leidžia įrašyti 96 kHz/24 bitų garsą, turi du mikrofonus, prievadus kortelėms MS PRO, LINE IN/ LINE OUT, sąsają USB 2.0 prijungti prie kompiuterio, 2 analoginius indikatorius su LED, LCD eranu ir mygtukais RECORD, PLAY ir PAUSE, kurie reiškia, kad vartotojai gauna galimybę perklausyti išsaugotus duomenis. Kadangi modelis palaiko SBM (Super-Bit Mapping), jis greitai apdoroja garso informaciją, efektyviai blokuodamas įvairius triukšmus ir trukdžius. Signalas/triukšmas santykio rodiklis - 96 dB.

Matmenys - 72 × 193 × 32,7 mm, svoris - 525 gr., o suvartoja energijos - 2,1 W. Akumuliatoriaus darbo laikas kai įrašinėjama - 4 val, o atkuriant garsą - 5 val. Japonijos parduotuvėse mikrofonas pasirodys lapkričio 21 dieną ir kainuos apie 2000 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!