Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2441/texas-instruments-isleido-tilta-pci-express-to-pci/spausdinti/

„Texas Instruments“ išleido tiltą „PCI Express-to-PCI“

Publikuota: 2005-11-04 11:01
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Aleksandras Harkovskis
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

„Texas Instruments“ pranešė pradedanti prekybą „XIO2000“ čipais, kurie atlieka tilto funkciją tarp įrenginių, aprūpintų tradicine „PCI“ sąsaja, ir sąlyginai naujos įrangos, dirbančios jau su „PCI Express“. Pagal gamintojo informaciją, įrenginys pilnai atitinka „PCI Express-to-PCI/PCI-X Bridge“ 1.0 versijos specifikaciją ir leidžia nesijaudinti dėl nesuderinamumo problemų. Papildomai, „XIO2000“ taip pat leidžia naudoti ilgesnes jungtis be kritinio signalo slopinimo, kas išpečia projektuotojų galimybes modeliuoti įvairesnius įrenginių variantus.

Čipo architektūra leidžia aptarnauti iki 6 įrenginių, panaudojant tik vieną x1 „PCI Express“ liniją. Faktiškai, „XIO2000“ pradėtas naudoti gaminiuose jau prieš kelis mėnesius – pavyzdžiui, apie jį užsimenama buvo dar rugpjūtį „Matrox Millennium G550 LP PCIe“ vaizdo kortos anonse. „XIO2000“, mikroschema „Microstar BGATM“ korpuse su 201 išvadų, kaina – apie 15 JAV dolerių (perkant po 1000 vnt.).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!