Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2379/ipod-grotuvu-turetojai-islaisvinami-nuo-laidu/spausdinti/

„iPod“ grotuvų turėtojai išlaisvinami nuo laidų!

Publikuota: 2005-10-30 08:45
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Logitech

Daugiau jokių raizgalynių, mazgų ir kilpų – nuo šiol melomanai gali laisviausiai klausytis muzikos be jokio laido, nes kompiuterių belaidžių komponentų ir kitų išorinių renginių gamintoja „Logitech“ sukūrė bevieles ausines grotuvui „iPod“.

Įkišus adapterį į „iPod“ grotuvą ir užsidėjus ausines, nuo jo galima nutolti netgi beveik 10 metrų atstumu, ir garso kokybė dėl to nesuprastės, o kiekvienas taktas pasieks ausį.

„Išėmus grotuvą iš krepšio daugiau nebetks narplioti susipynusių laidelių, kad būtų galima klausyti muzikos. Šios bevielės ausinės išlaisvins „iPod“ turėtojus“, - tikina Rėjus Veikelis (Ray Weikel), „Logitech“ garso produktų vadybos direktorius.

Be to, ausinėse įmontuoti valdymo funkcijų klavišai, todėl reguliuoti dainaraščius bus galima neišsiimant grotuvo iš rankinės, kišenės ar atlapo. Ausines jungiantis lankelis yra lengvutis, tvirtas ir lankstus. „Logitech“ bevielės ausinės yra aprūpinamos įkraunamų elementų energija, kurios užtenka aštuonioms valandos muzikos klausymo. Išsekusi baterija pilniausiai papildoma per 2,5 valandos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!