Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/23674/interpad-koncepcinis-modelis-gali-buti-naudojamas-google-tv/spausdinti/

„InterPad“ koncepcinis modelis gali būti naudojamas „Google TV“

Publikuota: 2010-06-03 19:13
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Šį kartą aptarsime įdomų interaktyvųjį valdymo pultelį, kuris, kaip manoma, gali būti naudojamas „Google TV“ ar „Apple TV“ paslaugoms kontroliuoti. Su šiuo „InterPad“ pulteliu bus galima kontroliuoti daugialypės terpės duomenis ar, pavyzdžiui, kontroliuoti savo veiksmus internete. Tai iš tiesų naudingas daugiafunkcinis įrenginys, kuris, plačiau pradėjus naudoti interaktyviąją televiziją, gali tapti labai naudingas ir reikalingas. Šis, gal kiek iš pirmo žvilgsnio keistokos išvaizdos, interaktyvusis pultelis buvo sukurtas dizainerio Marcialo Ahsayaneso (Marcial Ahsayane).

„InterPad“ koncepcinis modelis gali būti naudojamas „Google TV“

„InterPad“ gali pasirodyti kažkiek panašus į naujo tipo vairalazdę, bet, deja, šio prietaiso paskirtis yra šiek tiek kitokia. Interaktyvusis pultelis gali būti naudojamas naršymui „Facebook“ socialiniam tinkle, „YouTube“ filmukų peržiūrėjimui, „iTunes“ programos, internetinės kameros, vaizdo žaidimų valdymui, televizijos kanalų perjungimui. „InterPad“ taip pat gali būti naudingas ir klausantiems muziką, norintiems parsisiųsti įvairias aplikacijas.

Interaktyvaus „InterPad“ pultelio realaus modelio galime sulaukti jau labai greitai, nes „Google“ arba „Apple“ kompanija, pastebėjusi šią koncepciją, gali greitai susigundyti naudoti ją savo naujausiose televizinėse paslaugose. Tokio įrenginio atsiradimas gali padėti labai stipriai sumažinti distancinių pultelių kiekį namuose, nes prietaisų kontrolei tikrai galėtų užtekti ir vieno interaktyvaus „InterPad“ distancinio pultelio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!