Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/22324/naujausi-lg-led-skystuju-kristalu-televizoriai-lietuvoje-balandi/spausdinti/

Naujausi LG LED skystųjų kristalų televizoriai Lietuvoje – balandį

Publikuota: 2010-03-24 12:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: LG Electronics
„LE5500“

Vartotojų elektronikos technologijų inovacijų kūrėja „LG Electronics“ (LG) pristato naujausius LED skystųjų kristalų televizorius „LE5500“ ir „LE5300“. Lietuvoje išskirtinio dizaino ir naujausių technologijų televizorius bus galima įsigyti jau balandžio mėnesį.

„Naujieji televizoriai siūlo galimybę ne tik naujai pamatyti pasaulį, bet ir atnaujinti namų interjerą technologijų šedevrams prilygstančiomis naujovėmis. Šie televizoriai išsiskiria itin plonomis ir glotniomis formomis, be to, juose naudojamos energiją taupančios, ekologiškos technologijos“, - sako Sergey Samoilenko, „LG Electronics Latvia“ pardavimų direktorius.

Elegantiškas ir plonas ateities pramogų serijos „LE5500“ televizorius papuoš kiekvienus namus. Jis išsiskiria itin plonu ekranu su LED diodų apšvietimu ir „Spot Control“ funkcija, suteikiančia vaizdui aiškumą ir natūralias spalvas. „TruMotion“ 100 Hz“ technologija leidžia mėgautis kokybišku vaizdu be menkiausių trikdžių. LG sukurta išskirtinė televizoriaus vidinė struktūra iš esmės sumažina ekrano storį.

„LE5300“

LG „LE5300“ serijos televizoriai suteikia vartotojams naujus televizoriaus žiūrėjimo pojūčius: jie pasižymi „Full HD 1080p“ vaizdo raiška, o itin plonas ir siauras ekrano rėmelis kuria išskirtinį dizainą. Papildoma USB jungtis suteikia galimybę peržiūrėti nuotraukas, vaizdo įrašus, klausytis muzikos. „Intelligent Sensor“ technologija leidžia pritaikyti televizoriaus apšvietimą prie kambario šviesos, suteikia vaizdui natūralumo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!