Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/2157/nauji-kompanijos-wincor-nixdorf-bankomatai/spausdinti/

Nauji kompanijos Wincor Nixdorf bankomatai

Publikuota: 2005-09-28 12:04
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Kompanija Wincor Nixdorf su Švedijos banku Skandiabank pasirašė naujų ProCash 4000 bankomatų (cash recycling) tiekimo sutartį.

Naujieji bankomatai ProCash 4000 testuoti birželyje viename iš stambiausių Kinijos bankų ir viename iš Malaizijos bankų, o dabartiniu metu naudojami tų bankų skyriuose. Jei bandymų pradžioje kiekvienam bankomatui vidutiniškai teko apie 3500 deponuotų banknotų savaitei, tai praėjus 8 savaitėm – jau 11 tūkstančių.

Naujos cash recycling sistemos taip pat sėkmingai išbandytos bandomuosiuose projektuose stambiuose Vokietijos bankuose. Kompaktiškame pagal matmenis bankomate ProCash 4000 naudojama kasetinė technologija, kuri supaprastina jo aptarnavimą, pinigų pakrovimą ir iškrovimą. ProCash 4000 aprūpintas penkiomis kasetėmis, iš kurių keturios naudojamos pinigų priėmimui-išdavimui, penktoji – brokuotiems banknotams. Bankomato talpa – 12,5 tūkstančių banknotų.

ProCash 4000 patogus naudojimui ir atitinka visus tarptautinius ergonomikos reikalavimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!