Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/19084/microsoft-isleido-zune-hd/spausdinti/

„Microsoft“ išleido „Zune HD“

Publikuota: 2009-09-16 20:11
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Technews.lt

Jungtinių Amerikos Valstijų gyventojai džiūgauja dėl to, jog „Microsoft“ oficialiai pristatė „Zune HD“ multimedijos grotuvus. Naujasis „Zune“ iš tikrųjų į seriją atneša šūsnį naujienų, savyje turėdamas „nVidia Tegra“ procesorių bei 3.3 colių lietimui jautrių OLED ekraną.

Net ir užkietėję melomanai galės išsirinkti sau tinkamą talpos variantą – jei jiems nepakaks 16 GB, už kiek didesnę kainą jie galės įsigyti 32 GB versiją. Grotuvas taip pat pasižymi integruotu FM/HD radijo imtuvu, 802.11b/g „WiFi“ bevieliu ryšiu ir palaiko MP3, WMA, WMA „Lossles“, JPEG, WMV, MPEG-4 bei H.264 failų formatus. Už Atlanto 16 GB versija oficialiai kainuoja 220 JAV „žalių“, o talpesnė – 290.

„Microsoft“ išleido „Zune HD“

Nešiojamasis multimedija grotuvas muzikos leis klausytis net iki 33 valandų, o žiūrėti vaizdo failus – iki 8.5 valandos. Su „Zune HD“, dėka „Wi-Fi“ prieigos ir integruotos naršyklės, jūs galėsite prisijungti prie savo elektroninės pašto dėžutės, ar užsukti į naujienų portalą. Didelės viltys dedamos į „Zune Marketplace“ parduotuvę, net žadama, kad joje greitai pasirodys „Twitter“ ir „Facebook“ servisų aplikacijos pritaikytos šiam grotuvui.

Dėka „nVidia Tegra“ procesoriaus, su „Zune HD“ bus galima sužaisti įvairiausių 3D žaidimų, taip pat jį prijungus prie namų įrangos, transliuoti HD video formato įrašus iš grotuvo į įrenginį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!