Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/19037/microsoft-zune-hd-bus-pardavinejamas-tik-jav-bet-ar-ilgai/spausdinti/

„Microsoft Zune HD“ bus pardavinėjamas tik JAV, bet ar ilgai?

Publikuota: 2009-09-12 14:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Technews.lt

Naujos kartos „Microsoft Zune HD“ multimedijos grotuvas demonstruoja naujas galimybes, bet pasirodo, kad mums, pirkėjams gyvenantiems ne Jungtinėse Amerikos Valstijose, jį įsigyti ir vėl bus gana sunku.

Tiesa, „Microsoft“ atstovas spaudai pareiškė, jog kompanija dirba ties tuo, jog pristatytų „Zune HD“ ir kitose rinkose, tačiau artimiausiu metu nieko panašaus neanonsuos. Atrodo, kad kaip ir pirmos kartos „Zune“, „Zune HD“ bus pardavinėjamas tik už Atlanto. Kai kurie šaltiniai internete pažymi, kad „Microsoft“ praėjusiais metais pristatė „Zune“ grotuvus Kanadai, tad toks sprendimas yra žingsnis atgal ir vargu ar ką nors džiugina.

Tai galbūt ir šioks toks nusivylimas po to, kai kurie interneto šaltiniai rašė, jog „Microsoft Zune HD“ grotuvus pristatys pasauliniu mastu. Visgi, „Microsoft“ atstovo spaudai pareiškimas, jog kompanija prie to dirba, suteikia vilčių, jog kitais metais „Zune HD“ atkeliaus ir į senąjį žemyną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!