Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/17660/casio-exilim-ex-h10-su-vienu-baterijos-ikrovimu-gali-padaryti-iki-tukstancio-nuotrauku/spausdinti/

„Casio Exilim EX-H10“ su vienu baterijos įkrovimu gali padaryti iki tūkstančio nuotraukų

Publikuota: 2009-06-15 06:12
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©IT bazė
Inf. šaltinis: IT bazė

Kompanija „Casio“ pristatė naują fotoaparatą „Exilim EX-H10“. Šis kompaktiškas aparatas turi 12,1 Mpix matricą ir 24 mm objektyvą su 10x optinio priartinimo galimybe. Patobulintų elektroninių schemų ir padidintos talpos akumuliatoriaus naudojimas leidžia padaryti iki tūkstančio nuotraukų su vienu baterijos įkrovimu.

„Exilim EX-H10“ modelyje realizuota firminė funkcija „Dynamic Photo“, kuri leidžia kurti kompozicijas iš judančių objektų statinio vaizdo fone. Pavyzdžiui, tokiu būdu galima kurti neįprastus elektroninius atvirukus.

„Casio Exilim EX-H10“ su vienu baterijos įkrovimu gali padaryti iki tūkstančio nuotraukų

Fotoaparatas gali įrašyti iki 1280 х 720 taškų raiškos aukštos kokybės video. Kūrėjai numatė peizažų filmavimo režimą su rūko „pašalinimo“ galimybe ir specialų režimą „Makeup“, kurio aktyvacija padidina portretų kokybę.

„Exilim EX-H10“ turi 3 colių ekraną, 35 MB vidinės atminties, SD/SDHC kortelių jungtį, 4x skaitmeninio priartinimo galimybę, o taip pat veidų atpažinimo sistemą. Fotoaparato dydis yra 103 х 62 х 24 mm, o svoris – apie 164 g (be akumuliatoriaus ir aksesuarų).

Aparatas pasirodys prekyboje jau kitą mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!