Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/1736/naujajame-spausdintuve-1-5-gb-kietasis-diskas/spausdinti/

Naujajame spausdintuve – 1,5 GB kietasis diskas

Publikuota: 2005-08-02 13:12
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Hewlett-Packard

Jau rugsėjo mėnesį Lietuvos rinką pasieks naujasis „Hewlett-Packard“ (HP) gaminys - nešiojamas spausdintuvas su 1,5 GB atminties kietuoju disku. Vos 1,5 kg sveriantis „Photosmart 475“ savo atmintyje galės saugoti iki 1000 fotografijų, jas redaguoti bei perkelti į kompaktinius diskus, nenaudojant asmeninio kompiuterio.

Kompaktišką ir stilingą naująjį spausdintuvą bus galima jungti tiesiai prie išorinio CD/DVD įrašymo įrenginio ir taip nuotraukas perkelti į kompaktinius diskus (CD).

Asmeninio kompiuterio neprireiks ir norint peržiūrėti ar redaguoti nuotraukas. „Photosmart 475“ ar fotoaparato atminties kortelėje saugomas fotografijas peržiūrėti bus galima aparato, arba, pajungus laidą – televizoriaus ekrane. Be to, patogesnei modernaus „nuotraukų albumo“ peržiūrai spausdintuve yra įdiegtas ir distancinis valdymas.

Programinė spausdintuvo įranga nufotografuotus vaizdus 6,4 cm dydžio skystųjų kristalų ekrane leidžia pritraukti, apkarpyti, pasukti ir sureguliuoti ryškumą. „Real Life“ ir „Adaptive Lightening“ technologijos suteikia galimybę atlikti ir dar sudėtingesnes funkcijas – pavyzdžiui, pašalinti „raudonų akių“ efektą.

„Photosmart 475“ – pirmas nešiojamas spausdintuvas, galintis atspausdinti berėmes 13x18 cm arba panoramines 10x30 cm formato nuotraukas. Spausdindamas standartinę (10x15 formato) fotografiją, aparatas užtrunka mažiau nei minutę. Neblunkančias fotografijų spalvas užtikrina HP „344 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge“ kasetė, užpildyta „Vivera“ rašalu. Juodai-baltos fotografijos mėgėjams siūloma HP „100 Grey Photo Inkjet Print Cartridge“.

Į „Photosmart 475“ atmintį perkelti nuotraukas galima tiesiai iš fotoaparato atminties kortelės arba belaidėmis jungtimis.

Rugsėjį Lietuvos rinkoje pasirodysiantis „Photosmart 475“ kainuos apie 820 litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!