Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/17205/top-10-ateities-daiktai/spausdinti/

Top 10: ateities daiktai

Publikuota: 2009-05-21 11:52
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Štai dešimt daiktų, dėl kurių jau greitai pamesi galvą...

1. „Sony Ericsson Idou“. Viskas čia stebina: tiek 12 MP kamera, tiek visiškai nauja „Symbian“ operacinė sistema, tiek 3,5“ įstrižainės jutiklių ekranas, tiek 16 mln. spalvų, kurias tas ekranas parodys.

2. „Dell Adamo“ „MacBook Air“ ploniausio nešiojamojo kompiuterio karūną „Dell“ rengiasi nudžiauti vidury baltos dienos. Laukiam nesulaukiam šios dramos.

3. „Palm Pre“ „Pre“ jau spėjo išduoti keletą savo sumaniojo telefono ingridientų: 3G, GPS, 3 MP kamera, slankiojanti QWERTY klaviatūra ir visiškai nauja WebOS.

4. „Nokia“ N97 Jeigu N95 turėjo viską, tai N97 turi dar daugiau! „Nokia“ sukišo 3,5“ jutiklių ekraną, klaviatūrą, HSDPA, 32 GB talpos vidinę talpą ir naujos programinės įrangos komplektą į itin grakštų korpusą.

5. „iPhone Nano“ Apie tai šnibždama visur, kur tik yra technoseksualų – „Apple“ nei paneigė, nei suteikė kokių nors vilčių išvysti naują „iPhone Nano“, kuris, žinoma, turėtų būti seksualus mažylis.

6. „Sony X-series Walkman“ Su triukšmo malšinimo varikliuku ir įspūdingu OLED jutiklių ekranu, „Walkman“ gali grįžti į šlovės kelią. Ypač, jeigu garso kokybė bus tokia, kokia ir turėtų būti „Walkman“.

7. „Asus“ EeePC T91 Jis sukinėjasi, jis mažas ir jis labai „skanus“. Naujausias „Asus“ EeePC turės 9“ įstrižainės 180 laipsnių kampu besisukinėjantį ekraną ir „Intel Atom“ procesorių, todėl esame tikri, kad T91 bus labai geras.

8. „Toshiba“ TG01 „Toshiba“ žino, kad dydis yra labai svarbu. Štai todėl į savo pirmąjį telefoną jie paguldė 4,1“ įstrižainės jutiklių ekraną, už kurio slėpsis 1 GHz „Snapdragon“ procesorius.

9. „Sony“ PRS-700 El. knygos dar nepasiekė savo užsibrėžtų tikslų – žmonės vis dar mieliau renkasi spausdintas knygas. Tačiau su šiuo 7“ įstrižainės jutiklių ekranu PRS-700 gali pradėti rimtesnius populiarinimo darbus...

10. „Panasonic“ Z1 Nesąmoningai stilingas Z1 taps pačiu ploniausiu televizoriumi pasaulyje. Smagu tai, kad jis kartu bus ir vienas protingiausių: 1080p belaidis siuntinėjimas per medijos centrą leidžia išvengti laidų prie pagrindinio elemento.

Žurnalas „Stuff“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!