Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/14461/ypatingai-mobili-kolonele/spausdinti/

Ypatingai mobili kolonėlė

Publikuota: 2008-12-05 12:08
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Rokas Kirlys
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

Kiekvienam norinčiam dalytis savo muzika namie, darbe ar bet kur kitur, bet tuo pačiu išvengti stambių kolonėlių ir erzinančių ilgų laidų „Partable Cube Speaker“ turėtų atrodyti kaip tik toks sprendimas, kurio reikėjo.

Japonų kompanija „Landport“ išleido „Cube“ mobiliąją kolonėlę, kuri yra pakankamai maža, jog laisvai tilptų į žmogaus delną. Ši japonų gėrybė – „Fingertip Mini Cube“ yra ypatingai mobili kolonėlė, kuri leis vartotojui lengvai nešiotis ją kartu su savimi, tiesiog prisikabinus prie raktų pakabuko, o prireikus lengvai prijungti prie mobilaus telefono ar kito prietaiso ir klausytis geros kokybės garso.

Kolonėlėje esanti specialiai sukurta ištraukiama 3.5mm audio jungtis, dar labiau išplečia mobilumą ir padeda apsaugoti prietaisą, kai vartotojas juo naudojasi judėdamas ir užtikrina, kad prietaisas nebus pažeistas.

„Partable Cube Speaker“

„Mini Cube Speaker“ taip pat turi integruotą garso stiprintuvą ar pakraunamą ličio jonų akumuliatorių, suteikianti iki penkių valandų nepertraukiamo muzikos klausimo vienu pakrovimu. Tai gi vartotojams pilnai užteks baterijos energijos, dalytis ir mėgautis sava muzika. Baterijai išsekus, šią mobiliąją kolonėlę galima pakrauti per įdiegtą mini USB jungtį.

Pagrindinės specifikacijos:

  • Galingumas – 0.8W;
  • Garso iškraipymo lygis (THD) – 0.5%;
  • Baterijos talpa – 210mAh;
  • Atkuriami dažniai 600Hz – 20KHz;
  • Suderinamas su visais 3.5mm jungtį turinčiais prietaisais (mobilieji telefonai, MP3 grotuvai, PSP ir kiti);

„Mini Cube Speaker“ yra taisyklingos kubo formos, kurio visos kraštinės yra tik 26 mm ilgio, o prietaiso svoris tik 16 gramų, todėl tai tobulas pasirinkimas siekiantiems ekstremalaus mobilumo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!